Brenda Joyce - Maskeli Balo

'Kitap Özetleri' forumunda PeRi tarafından 21 Şub 2012 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. PeRi

    PeRi New Member

    [​IMG]

    Onu okadar çok seviyorduki ailesi bile bunu biliyordu. Bugün kasabada onu yoldan geçen arabanın altında kalmaktan kurtarması bile onun rüyalarına girebilecek bir şey değildi. Ama Tyrell onu kurtarmıştı fakat onun kim olduğunu bilmiyordu. Bu gece balo gecesi idi ve güzel olmadığını bildirği halde yinede iyi bir şeyler giymek istedi. O utangaç Elizabeth Anne Fitzgerald idi kimse ona bakmazdı 2 ablası vardı ve ablaları bile ondan daha güzeldi. Maskeli balo sonunda başlamıştı ve nasıl olduysa Tyrell onu fark etmişti. Lizzie için bu inanılmazdı sevdiği adam onu gece yarısı bahçede bekliyordu. Ama o ablasını elbisesi berbat olduğu için kendi elbisesini ablasına vermek zorunda kaldı ve bu onun balosunun sonu oldu. Bu kaderin ağlarını ördüğü zaman oldu.
    Nişanlı Ablasını başkasından hamile olduğu ortaya çıktığında Lizzie ailesinden durumu saklamak için bir plan yaptı. Bu plana göre Lizzie ve ablası huysuz halalarının yanına habersiz giderek kendilerini kabul ettireceklerdi. Ailelerine yala söyleyerek planlarını gerçekleştirdiler.Halaları ile yaşamak tam bir sorundu ama bebek doğumuna kadar kalmaya halalarını ikna ettiler.. Tyrell bebeği olduğu ortaya çıkması Lizzie çok yaraladı ama olayı kabul etmesi uzun zamanını aldı. Sonunda bir erkek bebek dünyaya geldi Halaları ile anlaşmaya göre çocuk başka aileye evlatlık verilecekti ama Lizzie bunu kabul etmedi ve ona sahip çıktı.
    İki yıl sonrasında Lizzie halasının yanında çocuğa baktı ailesinin halen haberi yoktu. Sonunda halası onun ailesinin yanına dönmeye ikna etti.
    Lizzie eve dönmesi onun için tam bir skandal olduBütün kasaba onu hor görüyordu ama Lizzie yapabileceği bir şey yoktu. Evde ise durumla çok kötü idi Lizzie halen ailesine bebeğin babasını söylememişti.
    Yrell ve Lizzie kasabada karşılaşması tam bir sürpriz oldu. Tyrell Lizzie bakışları çok farklı idi. Tyrell ve Lizzie ikinci buluşmaları Lizzie evinde gerçekleşmişti. Tyrell onu istiyordu ve bebekten haberi olduğundan Lizzie kendisinin metresi olmasını istedi Lizzie bunu kabul etmedi.
    Birkaç gün sonra halaları dayanamayarak bebeğin babasını aile ortamında açıkladı. Lizzie babası hemen Tyrell ailesi ile görüşme talebi istedi. Görüşmede Lizzie in bebeğin annesi olmadığını bilen yoktu. Tyrell, Lizzie’yi çok iyi hatırlamaktadır ve çocuğun babası olmadığını bilmektedir Tyrell olanları öğrendiğinde Lizzie yatağında istediğinden dolayı çocuğu kendisininmiş gibi kabul etti ve Lizzie evine yerleştirdi. Lizzie için her şey değişmişti. O ve Tyrell sonunda beraber olduğunda Lizzie bakire olduğunu zorla saklamıştı ama Tyrell bu oyuna kanmamıştı. Olaylar Lizzie konturolünden çıkmıştı artık.Tyrell ile beraber onun görev yaptığı yere yerleştiler sonunda. Lizzie artık onun metresi olmuştu ve bu kendi isteği ile kabul ettiği bir hayat tarzı idi. Tyrell ise ilerde onun için seçilen kızla evlenmesi gerekiyordu ama o Lizzie bir türlü vazgeçemiyordu. Sonunda olanlar oldu ve tüm engellemelerine karşı Tyrell nişanlısının babası Lizzie ile konuşmaya geldi Lizzie olanlara dayanamayarak Tyrell çocuğuda bırakıp terk etti. Lizzie aylar boyunca bebeği ve Tyrell görmedi. Tyrell çocuk konusunda gerçeği biliyordu.Tyrell onsuz yapamayacağını ailesine açıklamıştı. Sonunda dayanamayarak olaya el koydu ve Lizzie ile bir araya geldi. Tyrell Lizzie onun karısı olmasını istiyordu. Lizzie bunu kabul ettirmek çok zor olmuştu.


    SON.
     
  2. adimsonbahar

    adimsonbahar Active Member

    teşekkürler
     
  3. hokyay

    hokyay Active Member

    teşekkürler
     
  4. violpia

    violpia New Member

    teşekkürler
     
  5. mope

    mope New Member

    teşekkürler
     
  6. selim12345

    selim12345 New Member

    cnm ttşk
     
  7. sevcanhasan

    sevcanhasan Active Member

  8. eremez

    eremez Member

    teşekkürler
     
  9. sultan123

    sultan123 New Member

    teşekkürler
     
  10. sipidik

    sipidik New Member

    teşekkürlerr
     
  11. aphreal

    aphreal New Member

    teşekkürler
     
  12. qLsmmm

    qLsmmm New Member

    teşekkürler
     
  13. cimcime**

    cimcime** New Member

    teşekkürler
     
  14. pythia

    pythia Member

    teşekkürler.
     
  15. yameka

    yameka Active Member

    teşekkürler
     
  16. tjfox

    tjfox New Member

    teşekkür
     
  17. BADYTAN

    BADYTAN Active Member

    teşekkürler
     
  18. ufut

    ufut New Member

    teşekkürler
     
  19. karça

    karça Member

    teşekkürler
     
  20. monoroza

    monoroza New Member

    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş