manga Helen Brooks - The Billionaire Boss's Secretary Bride

'Anime ve Manga' forumunda birdie tarafından 3 Mar 2012 tarihinde açılan konu

  1. birdie

    birdie Well-Known Member

    Merhaba!
    Bir süredir manga paylaşmadığımı farkettim ve internette yeni paylaşılan (yani İngilizceye henüz çevrilmiş olan) bir bd mangasını sizlere sunayım dedim. (Manga grubumuz Türkçe çevirilere başlayıncaya kadar İngilizce mangalarla bir süre daha idare edeceğiz ne yapalım :))
    Kitabını e-kitap bölümünde sevgili clondike taze taze paylaşıma açtı. Yine eş zamanlı sayılabilecek bir paylaşımda bulunmuş olduk. Kitabını görmek istiyorsanız buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kitabı da henüz Türkçeye çevrilmediği için bu mangada İngilizceyi sökmeye çalışmaktan başka çaremiz yok. :D Ya da yalnızca resimlere bakarsınız, inanın çizimler güzel olduğu için yazılanları anlamasanız da sıkılmayacaksınız.
    Mangakamız (manga çizerimiz) IWASAKI Youko. Adına tıkladığınızda bilinen 8 mangası olduğunu ve bunlardan yalnızca ikisinin bd mangası tarzında olduğunu göreceksiniz.

    Gizli içerik:
    Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz.
    Mangamızın konusuna gelince;
    "Gina Leighton on iki yıl önce üniversiteyi bitirdiğinden beri patronun sekreteri olarak bir şirkette çalışmaktadır. Patronu 1 yıl önce kalp krizi geçirince işleri Amerika'dan gelen oğlu Harry Breedon devralmıştır. Genç, bekar, kadınların gözdesi yeni patronuna umutsuzca aşık olan Gina işinden ayrılmaktan başka bir çözüm yolu bulamaz. Çünkü onunla yan yana çalışmak gün geçtikçe Gina için zorlaşmaktadır. Gina'nın başka bir şehire taşınmasına 3 gün kala Harry Gina'yı kalması için ikna etmeye çalışır ve bu arada birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulurlar. Harry iyi bir sekreter olarak değerini bildiği Gina'nın aslında bir kadın olarak da kendisini etkilediğini farkettiğinde geç kalmıştır. Gina bu aşk için hiç bir umudu olmadığını düşünmektedir ve hayallere kapılmaktansa yaşamına Harrysiz devam etmesi gerektiğine karar vermiştir. Kararını da uygular. Peki Harry bu durumda ne yapar sizce? Başka bir kadına doğru yelken açar (mı acaba)."

    Bu konusu ve çizimleriyle sevimli mangayı herkes kendine armağan edebilir. Ama ben anonim'e armağan edeyim öncelikle. (Körler sağırlar, birbirini ağırlar :D misali oldu yine) Saatler adlı kitabı armağan etme inceliğini gösterdiği için ben de çam sakızı çoban armağanı, bu mangayı vereyim dedim :$. Sonrasında da bakmak, okumak isteyen herkese armağan ediyorum.
    İyi zaman geçirmeniz dileğimle. :Lv:

    NOT: Her ne kadar İngilizceye çevrilmiş olsa da Japonca mantığıyla manga sağdan sola doğru resimlendirilmiştir. Anlamsız gelmemesi için öyle takip ediniz. :)

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

     
    yesimcim, ROBSTEN_01, hcet ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  2. clondike

    clondike Well-Known Member

    Çok teşekkür ederim. Diner at 8 serisinin son kitabı. Kitabın İngilizce e-kitabını da buldum. Paylaşacağım bir ara....:Frnds::gül:

    Edit:İngilizce e-kitabı siteye ekledim. Onaylanınca alabilirsiniz...
     
  3. birdie

    birdie Well-Known Member

    Atom karınca arkadaşım, 1 saatin içinde bulup, tarayıp, düzenleyip siteye aktardın ha... İnanamıyorum. Ellerine, bedenine, zihnine sağlık :) Keşke Türkçeye çevrilmiş olsaydı. Aslında bildik bir konu ama kadın ile erkeğin birbirlerini kırıp dökmeden yakınlaşıp, duygularını farketmeleri, kendilerini farketmeleri (tanımaları) güzel işlenmiş. Mangasını kastediyorum tabi. Kitapta nasıl işlendiğini anlamak için benim biraz daha beklemem gerekecek :D
     
  4. meleksi

    meleksi Well-Known Member

    konusu güzel bir manga..manga ceviri grubumuzun çalışmasını büyük heyecanla bekliyorum..teşekkürler..emeğinize sağlık..
     
  5. anonim

    anonim E-kitap Müdavim

    Benim manga ve türevlerine ilk kez ilgi duymamı sağlayan, kendi deyişiyle „kötü yola düşüren“ sevecen´dir .(Zaten ben sevgili sevecen´in bu misyonla Uzak Doğu´lular tarafından aramıza gönderildiğini düşünüyorum:D)Saka bir tarafa öncelikle beni farklı bir çizgi tarzıyla tanıştırdığın icin teşekkür ederim sevecen…Sonrasında da… Güzel hediyeni mutlulukla kabul ediyorum ve de hemen keyfile indirip bakıyorum…Paylaşmayı seven cömert gönlüne sağlık…
     
  6. Pl1

    Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

    Emeğine sağlık Sevecen:canim:

    bakarsın bunuda tercüme ederiz ne dersin;)
     
  7. birdie

    birdie Well-Known Member

    Yaşşaaa! derim. Tabi öncelikle çeviri gurubu ne der :D onlara bir sormak gerek :) Sahi sen de çeviride miydin? Hadi o zaman, ne duruyorsun, bak hala bekliyor, ben manga sever gurubundayım, çeviri için boşuna beni bekleme, derim. Seni de çok öperim emeklerin için şimdiden. :zuhaha:

    (Oh be, çeviri gurubuna böyle gaz vermeye devam edersem sanırım olacak bu iş.) :zuhaha:
     
  8. clondike

    clondike Well-Known Member

    Yok canım ne taraması, ne düzenlemesi:$
    Kitap nette word dosyası olarak vardı. Sadece indirip kapak resmi bulup ekledim ve pdf dosyasına çevirdim. Sonra upload edip sitede paylaşıma açtım... Vaktim olsa çevirmeye çalışırdım ama maalesef...:eek:ff:
     
  9. birdie

    birdie Well-Known Member

    Gelmiş, gelmiş! Ben de şimdi manganın girişini değiştirip hemen doğru/direkt linli ekleyeceğim. Bir kez daha emeğin için çok teşekkür ediyorum. Google teyzenin (herkes amca olduğunu iddia etse de :zuhaha:) çeviri yardımından yararlanacağım sanırım, dayanamayacağım.

    Bu arada manga linklerini de kendi sayfalarına eklediğin için ayrıca çok teşekkür ediyorum. İlk eklemeni daha dün farkettim, teşekkürde geç kaldığımın farkındayım. Özür dilerim :)

    Kitap paylaşımı için hazıra konduğunu söylüyorsun yani :D Senin o kolaycacık yazıverdiğin işleri bile öğrenmek ve de yapmak epey zaman alıyor, :zuhaha: emeğini istediğin kadar basite al, ben yine de yaptıklarının değerini asla hafife alamayacağım/almayacağım. :Lv:
     
  10. birdie

    birdie Well-Known Member

    Tüh! Tüm foyam çıktı meydana, Uzakdoğular (artık hangisi olursa :)) beni kapı dışına koyacaklar :zuhaha: (Bu arada senin şu tanımlamaların çok hoşuma gidiyor; "manga ve türevleri" ha!) Sevgili anonimciğim mangaya ilgi duymana (ki bu çok memnun ediyor beni, onur duydum efendim) ben sebep olmuş olabilirim :D (çünkü bunun dışında bu bölümde başka bir şey paylaşmadım) ancak türevleri konusunda başta Nerissa olmak üzere diğer arkadaşlara teşekkür etmen gerekiyor :zuhaha:
    Güzellikleri paylaşmak konusunda hiç birimiz birbirimizden geri kalmıyoruz, ne güzel. İyi ki buralarda buluştuk, tanıştık. Herkes elinden gelen herneyse iyisini yapma konusunda ne güzel motive oluyor buralarda. Sizlerin de, senin de cömcömert (bu da benden :füü:) gönlüne sağlık. :Lv:
     
  11. harikaya

    harikaya Well-Known Member

    Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim:)
     
  12. uykız

    uykız Active Member

    teşekkür ederim
     
  13. karena81

    karena81 Active Member

    teşekkür
     
  14. filik24

    filik24 E-kitap Müdavim

    Nerissaya soyleyim ben. Bu çevire biliriz. Teşekkürler.
     
  15. birdie

    birdie Well-Known Member

    Sen harikasın! Başka da bir şey diyemiyorum.
     
  16. eun sung

    eun sung Well-Known Member

    Teşekkür ederim emeğine yüreğine sağlık patron sekreter bd ve mangası süper ...Tüm manga seven arkadaşlarıma armağan ettiğin için sağolasın ...İyi ki varsın ...Ama söylemeden edemiyeceğim bu erkekler neden geç farkına varırlar beyinlerimi farklı işliyor....illa kaybetme korkusu mu yaşamalılar ...Kısacası anlaması zor lar....
     
  17. songül

    songül Active Member

    teşekkürler
     
  18. amah8

    amah8 Active Member

    emekleriniz için teşekkürler...
     
  19. szr

    szr New Member

    teşekkürler
     
  20. filiz22

    filiz22 Active Member

    Teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş