Kadın çok hırslı, çalışkan bir iş kadını. Adam ise, bu bd'de çok gizemli, yanlış anlaşılmasın, adam sert bir adam değil, hatta bd erkeklerine göre oldukça tatlı, biraz şaşkın, komik bir adam. Sadece adamın ne olduğunu uzunca bir süre bilmiyoruz. Evet ilk ipucum bu.
yok yok. Adam kadının komşusu. Bu da ikinci ipucu. Ve dediğim gibi adamın ne olduğundan emin değiliz. Bir iş yapmıyor gibi görünüyor.
epeydir bd sormuyordum,dur bakiim kızımız seneler önce terk ettiği kocasını bir iş yeri kokteylinde görüyor ve bayılacak hale geliyor ..neden??...çünkü bir sırrı var:glmsm2:
Ya ben yapmıyorum onu, ya kendiliğinden oluyor. Mesaj attığımda uzun süre, sayfaya dönmüyor, sonra da hata veriyor. Tekrar deniyorum, bu seferde birden fazla mesaj görünüyor. Senin hiç başına gelmemiş galiba, eh düşenin halinden anlamazsın tabikü.
Çünküm;adamdan bir çocuğu var... esas abimiz bu kokteylde (yada parti gibi birşeymiydi) kızı görüp onu aşağalıyor hor görüyor hata ve katta kızın iş görüşmesi yaptığı adama hoş olmayan bişeyler falan söyledi galiba...:dil: uydurdum mu yoksam bilemedimki?
lynne grahamın vardı onu mu diyosun http://www.kuflu.com/e-kitap/80181-lynne-graham-time-forever-1-bitmeyen-ofke.html#post785368 ve hatta mağdur
Kimseler tahmin etmiyo galiba... kızın evliliğini bitirme nedeni aldatıldığını düşünmesi...kocasıyla arasında hala tutku kıvılcımları olduğunu söylememe de gerek yok herhalde:füü::füü:
http://www.kuflu.com/e-kitap/93999-helen-bianchin-tutkularin-kolesi.html Kızımız yemek işindedir ve esas abinin erkek kardeşinden hoşlanmaktadır