manga Olivia Gates - Throne Of Judar Serisi 1 - The Desert Lord's Baby - Adı Aşktı

'Anime ve Manga' forumunda birdie tarafından 2 Eki 2012 tarihinde açılan konu

  1. birdie

    birdie Well-Known Member

    Bu ne hız diyeceksiniz, biliyorum. Ehem, arayı kapatayım diye çabalamaktayım. Paylaşılacak mangalar da azalacağına yeni eklenenlerle artıp duruyor. Paylaşayım, kurtulayım, yoksa sizi düşündüğümden değil. :p
    Bu kez paylaşacağım manganın kitabı e-kitap bölümünde yelken tarafından paylaşılmış, serres'in de katkılarıyla. Buradan, henüz okumadıysanız ulaşabilirsiniz. Kitaptaki erkek kahramanımız 3 kardeşin en büyüğü, hepsinin de kitabı var. Bu kitap adından da anlayacağınız üzere serinin ilk kitabı. Serinin tamamı şöyle:

    1 - The Desert Lord's Baby - Adı Aşktı
    2 - The Desert Lord's Bride - Aşk Yalan Söyler mi?
    3 - The Desert King - Çöllerin Şövalyesi

    Konusuna gelince:
    (Üşendim kendim yazmaya, yelken'in yazdıklarını aktarayım :p ya da kısaca şöyle diyeyim: Carmen ve Faruk arasında yaşananlar sizi ilgilendirir mi? Evet diyorsanız siz bilirsiniz. :D)
    "Farooq’un kalbi küt küt atıyordu. Kapının önünde öylece durmuş içerden gelen küçük mutlulukların sesini dinliyordu. Özlem kokan aşk şarkılarının eşliğinde minik bir bebeğin mırıltıları…
    İçerde neler olup bittiğini görmek istiyordu. Titreyen ellerini tam zile götürmüştü ki birden geri çekildi. İçini kaplayan duygu o kadar canını yakıyordu ki… Bu duygunun adını bile bilmeden onunla nasıl baş edecekti?"


    Siz sevdiğiniz insan uğruna tahtınızdan, siyasi ve toplumsal güçlerinizden, ayrıcalığınızdan vazgeçer miydiniz? :cool: Vazgeçene ne derdiniz? :D Siz sevdiğinize başka bir çocuk veremeyeceğinizi bilseniz, bile bile birlikte olmaya devam eder miydiniz? :eek:ff: Siz, en az onu sevdiğiniz kadar sizi seven biriyle yaşamaya -her şeye rağmen- ne derdiniz? :D

    Mangakası NAGASAWA Satoru. Kendisi hakkındaki bilgilere adına tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ne yazık ki tek bd mangası var. Çizimlerini çok sevmiştim oysa.

    Mangasına göz atmak isterseniz aşağıdan bakabilirsiniz.

    Açılmış İçerik:
    Free Cloud Storage - MediaFire

    Bu manga öncelikle sevgili anonim'e armağan, teşekkür etmek amacıyla. Neye mi teşekkür ediyorum, foruma kattığı her şeye! :D Sonra da bd mangalarına gönül vermiş, bakmadan geçemeyen herkese armağan olsun. Keyif almanız dileğimle.

    NOT: Her ne kadar İngilizceye çevrilmiş olsa da Japonca mantığıyla manga sağdan sola doğru resimlendirilmiştir. Anlamsız gelmemesi için öyle takip ediniz.


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Bunlar seriye konu olan, ayrı kitapları bulunan karizmatik kardeşler :D

    [​IMG]

    [​IMG]

    Carmen, ne cesur kadınsın! Düğün için vücuduna Faruk'un ismini her dilden yazdırıyor, büyük olasılıkla kına türü bir boyayla. :D


    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    zerrin arı ve yesimcim bunu beğendi.
  2. anonim

    anonim E-kitap Müdavim

    Sevgili Sevecen..Mahcup ettin beni:$
    Bambaska kisiliklere ve donanima sahip farkli insanlar olarak, düzeyli bir ortamda biraraya gelebildigimiz icin cok sansliyiz..Fakat en güzeli o donanimi paylasabiliyor olmamiz.. Cünkü bilgi paylasildiginda degerleniyor..Sizlerden -senden- cok sey ögreniyorum.. Bu beni mutlu ediyor..Cok tesekkür ederim hem bunun icin hem de güzel armaganin icin...

    Öykü üzerine ufak bir not: Bir ara bd severlerde "güzel kadin-yakisikli adam Faruk" hayli muhabbet konusu olmustu..Bilmem hic gözüne carpti mi?? meleksi ´de pek sevecek bu mangayi:füü:
     
  3. Mars...

    Mars... Active Member

    Teşekkürler
     
  4. birdie

    birdie Well-Known Member

    Başta söylediklerine ben de katılıyorum. Burada güzel bir ortam oluşmasına katkı sağlayan herkese minnettarım. Hepimiz öncelikle birlikte yaşamayı öğreniyoruz :) Farklılıklarımıza karşın birlikte var olabileceğimizi öğreniyoruz. Bilgi paylaşıldıkça değerleniyor sözüne de yürekten katılıyorum. Bu arada benden ne öğrendin bilmiyorum :D ama ben her paylaşımında senden çok şey öğreniyorum kesinlikle. Bunun için ve armağanı kabul ettiğin için çok teşekkür ediyorum.

    Son yazdıklarına gelince; zamansızlıktan guruba katılamadım, arada bir göz atıyor çokça gülüyordum. Bu sohbeti kaçırmışım, biraz sonra bulmaya çalışacağım.
     
  5. meleksi

    meleksi Well-Known Member

    evet..biliyorum..yakışıklı adam..güzel kadın..hatırladım..ne eğlenceli bir muhabbetti o..:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

    teşekkürler..sevecen..emeğine sağlık..:gül::Frnds::gül:
     
  6. bhr_gul

    bhr_gul Active Member

    Teşekkürler
     
  7. gülcee

    gülcee New Member

    teşekkürler
     
  8. Pl1

    Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

    emeğine sağlık sevecen :)
     
  9. tantana

    tantana Well-Known Member

    çizimlerini ben de beğendim.adamımızda japon efemineliği havası yok:D

    paylaşımın için teşekkürler....
     
  10. cherry

    cherry New Member

    arkadaşlar bunlar çok güzel mangalar ama türkçe değil şeyh ve esirine bayıldım acaba çevirilir mi :) bilgisi olan var mı
     
  11. dimitri&rose

    dimitri&rose Active Member

    teşekkrler
     
  12. birdie

    birdie Well-Known Member

    Sevgili cherry, küflü manga çetesine yeterince baskı ay yani istek yaparsak belki ikna edebiliriz. Aralarında koca kitapları tek başlarına çevirenleri var. Şuncacık mangaları mı çeviremiyecekler. :D Sen onlara özelden, genelden isteklerini iletmeye başla bence. Senin gibi istekli arkadaşların gazıyla, ay yani iknasıyla mutlaka kıramayıp çeviri yapacaklardır, inanıyorum. Di mi kızlar! :D
     
  13. adimsonbahar

    adimsonbahar Active Member

    teşekkürler :)
     
  14. eun sung

    eun sung Well-Known Member

    teşekkür ederim emeğine paylaşımcı gönlüne sağlık meleksi ve güzel erkek kadın muhabbetini hatırlıyorum tam devam etmek sırası kesin ...Mangasını okumakta ayrı bir zevk iyi ki varsın ...:gül:
     
  15. harmony

    harmony Member

    teşekkürler
     
  16. jelibon

    jelibon New Member

    Sağol
     
  17. harikaya

    harikaya Well-Known Member

    Emeğin ve paylaşımın için çok teşekkür ederim:)
     
  18. szr

    szr New Member

    teşekkürler
     
  19. nur-ı siyah

    nur-ı siyah Active Member

    tesekkur ederim
     
  20. zeyno35i

    zeyno35i New Member

    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş