Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

  1. kitapkim

    kitapkim Active Member

    bu konuda ki kitabı okuyan var mı arkadaşlar. deburgların hikayesi kurtlu olan... merak ettim ama bilmiyorum. teşekkürler..
     
    sorun, periza ve çitlenbikk bunu beğendi.
  2. kitapkim

    kitapkim Active Member

  3. periza

    periza Well-Known Member

    Yorumları göremedim ama @LİTTLE böyle yazmış güle güle bir hal oldum.
    ''Dün gece bir bd'ye başladım, devam edemedim gerçi çok uykum vardı. Söz ettiğim bd Jessica Steele'den "Mutluluk Korkusu". Hani hatırlarsınız kız, otel odasında hiç tanımadığı bir adamın sesiyle uyanıyor (telaşa mahal yok, yalnızca bir yanlışlık olmuş):zuhaha:, kısa bir şoktan sonra apar topar elbiselerini de kapıp banyoya koşuyor, giyinirken bir taraftan da adamın orada ne aradığını, sapık olup olmadığını düşünüyor. Giyindikten sonra el çantasını almadığını fark ediyor ve ne düşünüyor biliyor musunuz? Aynen şöyle: "Oysa dudaklarına hafif bir ruj sürseydi, kendini daha bakımlı ve güvenli hissedebilecekti." Dün geceden beri gülüyorum ben buna. Tey Allahım:) ya kızım uyanmışsın dalyan gibi adamla, adamın gibi çıplak yatma alışkanlığı da var (hep böyle olur), sapık mı belli de değil zaten. Ben olsam o banyoda, "şu tuvalet fırçasıyla vursam adam bayılır mı, pis sapık" diye düşünürüm, rujumu düşünücem:zuhaha:
    Sabah kalktım, annem bir iş için yardım isteyince, anneme şöyle dedim: "oysa dudaklarıma hafif bir ruj sürebilseydim kendimi bu iş için daha bakımlı ve istekli hissedebilirdim.":D Kadın bana kafamın üstünde biri yeşil, diğeri pembe iki boğa dans ediyormuş gibi baktı. :zuhaha:''



    391. sayfadaki yorumu okudum aynen katılıyorum .Eski nişanlının adı perry



    http://www.kuflu.com/e-kitap/90432-raye-morgan-royals-montenevada-serisi-2-kayip-bebek.htm
    aynı sayfada bu kitabın yorumuda vardı merak ettim okuyacağım.
    Site yetkilim kitabın sayfasına gittiğimizde bukito nun yorumu için buraya yazısı da var. Tabiki yeni düzenlemeyle o sayfa çıkmıyor. Düzeltilebilir mi ya da yanına 391. sayfaya bakın diye yazılabilir mi? Başka kitaplarda da böyle yoruma bakmak için buraya yazılarında sorun oluyorsa haber verirseniz düzeltmede yardım etmeye çalışırım.
     
    Son düzenleme: 8 Oca 2018
    dileksen, ssetayf, sorun ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  4. sorun

    sorun Well-Known Member

    Şimdi okumaya başlayacağım arkadaşların yorumlarına bakarak sayfa 390 ve 391'de yazan yorumları komple okudum :)
    o zamanlar forum daha güzelmiş paylaşımlar yorumlar harika ve bu arada Perihan yorumları yazdığın gibi tek tek okumuşsun :)
     
    çitlenbikk, dileksen ve periza bunu beğendi.
  5. periza

    periza Well-Known Member

    Evet geçen senelerde baştan başlayıp okumuştum, galiba 500 lü sayfalara gelmiştim sonra yeni düzenleme yapılınca 250 lelere indi. Ara ara okumaya devam ediyorum.Ben de çok imrendim.Zaten çoğu okuduğum kitap paylaşımlarda yorumlanmış kitaplardı.Ama aynı dönemde okuyup bende yorumlara katılmak isterdim.Neyse geçen güzel oldu biz de yorumları paylaştık.Yalnız benim edebi yönüm fazla olmadığı için duygularımı uzun uzun çok iyi ifade edemiyorum.
     
    çitlenbikk ve dileksen bunu beğendi.
  6. dileksen

    dileksen Well-Known Member

    Jessica Steele in mutluluk korkusu isimli kitabıyla ilgili yorumları okuduktan sonra forumdaki tüm Steele kitaplarını okudum. :D:D Jessica ablamız genellikle (yani büyük çoğunlukla ) sekreter kızları ve büyük patron paralı abileri yazıyor kızlar akıllı örneğin bir rujun veya kıyafetin getireceği ozguveni iyi biliyorlar:p:p ama safça karşımdaki adam kesin böyle düşünmüştür yada şunu demek istemiştir diye fazlaca yorum gücüne sahip ve bu sanrılarınada çok inanan tabiki el değmemiş güzel kızlar. Abilerde abi ama güçlü karizmatik ve hepsi sonunda delice aşık. Tüm kitaplardan sonra eee, daha, hani birsey eksik hissine kapılmadım değil doğrusu. Ama dediğim gibi tüm Steele kitaplarını okudum daha olsa yine okurum Gelişim yayınları (ki bunları gerçekten seviyorum )dönemi, daha saf aşklar, masum ilişkiler daha ne olsun.
    Lisa Kleypas-Hayalimsin özellikle bura icin çeviriyi yapıp yayınlayan arkadaslara ne desem az, bence mükemmel çeviri ve güzel kitap, serinin tüm kitapları da güzeldi yaşadıklari döneme aykırı ve mutlu beraberlikler. 2012 yılında paylasilmis ama hâlâ çok teşekkürler @filik24 ve @ebr
     
    ssetayf, çitlenbikk ve periza bunu beğendi.
  7. kitapkim

    kitapkim Active Member

    Arkadaşlar tavsiye isticem sizlerden. Gelişim pek okumadım, amerikada geçen gelişim kitapları öneriniz varmı yada yazar, ingilizler beni boğuyor... nasıl bir soğukluk... tabi hepsi değil ama genelde gelişim kitapları soğuk.. tavsiye bekliyorum, çok teşekkürler
     
    çitlenbikk, dileksen ve periza bunu beğendi.
  8. periza

    periza Well-Known Member

    Kayıp bebek kitabını okudum çok beğendim.Tabii fazla tesadüf vardı ama olsun.
     
    çitlenbikk ve dileksen bunu beğendi.
  9. cr37

    cr37 Well-Known Member

    Janet dailey kitaplari amerikada geçiyor.
    Tavsiye ederim
     
    çitlenbikk, periza, ssetayf ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  10. cr37

    cr37 Well-Known Member

    Dileksen arkadaşım bahsettigin kitabi nasil aramam gerek listede yok herhalde
     
    çitlenbikk ve periza bunu beğendi.
  11. dileksen

    dileksen Well-Known Member

    çitlenbikk ve periza bunu beğendi.
  12. dileksen

    dileksen Well-Known Member

    @perihan58 Kayıp Bebek kitabını okudum bence bebek kayıp değildi ama prens kayıptı neyseki tatlı Abby'cigimiz sayesinde bulundu. Kitabı bende beğendim teşekkürler
     
    çitlenbikk ve ssetayf bunu beğendi.
  13. ssetayf

    ssetayf Well-Known Member

    https://www.kuflu.com/threads/linda-thomas-sundstrom-yeni-yil-umudu.27838/
    Yeni yıla uygun olsun diye okumaya başladığım ve son zamanlarda okuduğum en harika erkek karaktere sahip kitaptı. @dileksen in dediği gibi karşılıklı birbirinden şüphelenmeler, sözleri yada davranışları yanlış yorumlamalar burada da vardı ancak kitabın tüm gidişatını oluşturmuyordu (bazı kitaplar gerçekten tamamen bu yanlış anlamalar üzerine kuruluymuş gibi geliyor ki onlar bana ilkokuldayken yazdığım kompozisyonları hatırlatıyor ve genelde güzel de değillerdi) çünkü, gerçekten akıllı hareket eden, ilk başta düştüğü şüpheli durum bile olsa kendisine rağmen mantıklı yaklaşabilen, düşünceli iki ana karakter ve hikayeninin güzel sonlanmasına yardımcı olan bir yan karakterde vardı.
    Özellikle acı çeken kadın, intikam almaya çalışan erkek hikayelerinden hoşlananlar hoşlanmayabilir :)
    İyi okumalar
     
    çitlenbikk, periza, beyhanh ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  14. periza

    periza Well-Known Member

    Önerilen kitapları okuyacağım ama şu anda Daphne Clair Acı Günler i okuyorum. Başı sıkıcı gibiydi sonra bir merak sardı kızın derdi ne diye.
    Bitsin hemen önerilere geçeceğim.
     
    ssetayf, çitlenbikk ve dileksen bunu beğendi.
  15. kitapkim

    kitapkim Active Member

    tesekkür ederim, okuyacağım
     
    periza ve çitlenbikk bunu beğendi.
  16. kitapkim

    kitapkim Active Member

    tutsak ve vahşi tutsak kitaplarını okumuştum janet dailey in, güzeldi diğerlerini de okuyacağım...
     
    periza ve çitlenbikk bunu beğendi.
  17. periza

    periza Well-Known Member

    Mutluluk korkusunu okudum çok beğendim.Böyle karakterleri oldu bitti severim zaten . Gururlu,ahlaklı ,dişli....
    @LITTLE in yorumunda bahsettiği sahneyi okurken gene güldüm:D:D:D
     
    dileksen, çitlenbikk ve ssetayf bunu beğendi.
  18. kitapkim

    kitapkim Active Member

    acı günler güzel bir kitaptı ama biraz fazla kasvetliydi.. daphne clairin tehlikeli randevusunu okumuştum daha güzeldi.. ben yazara göre okuyorum kitapları.. Yıllar önce okuduğum bir kitabı, yazarın bence kadifeye tutkusu vardı ve ben bu sayede yazardan yola çıkarak kitabı buldum, bu yüzden sevdiğim yazarların diğer kitaplarını da okuyorum. yıllar önce okuduğum kitabın adını vereyim, https://www.kuflu.com/threads/violet-winspear-ihtiras-bagislamaz.5821/#post17599 yazarın başka bir kitabını okurken acaba dedim ve buldum.. iyi okumalar
     
    periza ve çitlenbikk bunu beğendi.
  19. dileksen

    dileksen Well-Known Member

    çitlenbikk ve periza bunu beğendi.
  20. cr37

    cr37 Well-Known Member

    periza bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş