Fransız Dükün Sözleşmeli Gelini Lance Malbois, Duc du Lac : Yanağındaki yara izi ile sert bir kalbe sahip olan Asker. Ama hayattan en çok istediği şey kucağına alabileceği bir bebek ve ona Baba denilmesiydi. Andrea Fallon : Hamile, dul ve yalnız bir kadın. O ve bebeği için mükemmel bir evlilik yaparak çoçuğuna bir babaya ve aileye sahip olmak istiyordu. Düzenleme Angel89 Tarama ve Dizayn Pl1 pdf Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. Düzenlenmiş pd1 Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here. İyi günler anacığım... Bugün 6 Aralık 2011.... Bir yılı daha bitirmenin burukluğu içindeyiz... yıl bitiyor yaşlarda... yaşlandık yaşlandık ne derseniz deyin hepimiz yaşlanıyoruz:zuhaha::zuhaha: Neyse anacığım bugün sizlere güzel bir kitap ekliyorum. Tam Emma'ya göre bol yorumlu... düzenlerken hep onun kulaklarını çınlattım... şurada şunu der burada bunu der diye neyse haftaya döndüğünde okur birde ondan alırız artık yorumları :füü: Kitabımız bir asker emeklisi ile ilgili ama bayan kahraman onu kendine şövalye olarak gördüğünden çevirmende kitabın ismini Şövalye Ruhlu Adam demiş ama adamın ruhunda hiçte Şövalyelik yok. Kendisi bildiğimiz bd erkeği diyecem kızacaksınız neyse okuyun arkadaşlar. Bir dük ve ailesinin hikayesi... Çok beğendiğim bölümler oldu (göl sahnesi gibi, bol hizmet bölümü gibi), kısaca size Jamesssssss 'i aratmayan bir kitap desem yerinde olur.... Bilmeyenler için açıklayım Penny Jordan - Gelin Buketi Serisi 3 - Kadar Bağlayınca (haberler 2dk. sonra devam edecektir... 1.59, 1.58, 1,57...) (üzgünüm arkadaşlar gelirlerin düşmesi nedeniyle araya reklam almak zorunda kaldım:zuhaha::zuhaha Muhabirimizi Hamit Elsabah ve tam teşekküllü Cevat Kelle yaptıkları seri araştırmalar ve bulamadıkları özet için teşekkür ederim amacığım.... Yine özet yok deyip Pelenin başına geldiler ama pele dururmu hemen İngilizce özetini bulup sizlere tercüme etti.. Sürçilisan ettiysek affola.... bizim tercümemiz bu kadar olabildi ama sizlere şunu diyeyim bu tercüme işi bizim bildiğimiz kadar kolay değilmiş (nedenini yakında anlarsınız :zuhaha: ).
Ellerinize sağlık... Fransız seven yok mu hiç? Baksanıza adam hem de şövalye ruhlu... Tekrar teşekkürler ve keyifli okumalar...:gül::Frnds:
Fransızca Emma'nın ilgi alanı ondan bekliyorum yorumları ama bu hafta yok biliyorsunuz ancak haftaya döndüğünde....
Teşekkür ederim emeğine sağlık bebişe bittim özellikle işlemeler süper kim yaptı acep:zuhaha:Kadının adamı duvarda sıkıştırma sahnesine bittim umut ettiğim sahnelermi olacak ne kalbim güm güm güm atmaya başladı bu arada Rebecca winters gelinbuketi 2 İdeal koca James benzeri bir durum varsa uçtum artık demektir James Nico ve Lance Malbois, Duc du Lac üçüncü klonum olur kesin ...Başlıyorum klonlama araştırmalarına bakın küflüyü bırakır sadece klon işine girerim yapmayınnnnnnnnnnnn ya hemde nehirde ki ev sahnesi gibi durumlar mı benim naçizane kalbime yapma bunu pl1 :help::help::help::help::help::help::help::help:arkadaşım arızaya bağladım söz verdim ya sayfa dolacak diye:zuhaha::zuhaha::zuhaha:Yalnız şövalyenin mızrağının rengine bittim son noktadır üzerine yorum yağılması yasaktır sadece izle:$:saygilar: Düklük set bir asker kalbi baba denilmesini istemesi başımı taşlarada vursam adamı okumadan zevdim Emeğine yüreğine paylaşımcı o güzel ellerine sağlık tekrar devamı kitabı okuduktan sonra beyaz dizi sevnler buraya da Arkası yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........................:zuhaha:
teşekkür ederim emeğiniz takdira değer çünkü tanımadığınız insanlar için zaman ayırıp kitap düzenliyorsunuz.
Tanıtımın herşeyden güzel pl1 elinize sağlık. Angel ve pl :Frnds: Gğzel bir BD olduğundan eminim adamın şövalye ruhlu olup olmadığına da okuduktan sonra karar veririz cınım