Kathleen E. Woodiwiss - Rüzgarda Savrulan Küller

'Kitap tanıtım' forumunda PeRi tarafından 21 Eki 2011 tarihinde açılan konu

  1. PeRi

    PeRi New Member

    [​IMG]

    Rüzgarda Savrulan Küller
    Kathleen E. Woodiwiss


    Zamanımızın en sevilen romancılarından Kathleen E. Woodiwiss'in kaleminden, Amerikan İç Savaşı'nın acı dolu günlerinde geçen nefes kesici, klasik bir tutku hikâyesi!..

    İç Savaş'ta öksüz kalmış gururlu, genç bir Güneyli olan Alaina MacGaren, yaşadığı toprakların uğradığı yıkımdan bir erkek çocuğu kılığında kaçar ve o peşinden koştuğu güvenli dünyayı bir düşmanın kolları arasında bulur.
    Kuzey Eyaletleri'nin oluşturduğu Birlik ordusuna sadakatle hizmet eden gösterişli bir Yanki (Kuzeyli) subayı ve cerrahı olan Cole Latimer'ın şefkatli kalbi, karşısına çıkan bu muhtaç durumdaki masum görünümlü, pejmürde 'delikanlı'ya dayanamaz. Fakat Alaina'nın oynadığı bu maskeli balo bir süre sonra kendini ele verir. Casusluk yaptığı şüphesiyle aranan bu isyankâr kadının iradesi, cesareti ve dayanılmaz güzelliği karşısında, Cole'un ruhu, görev aşkıyla kişisel tutkusu arasında bir savaşa sahne olur. Yollarına çıkan çeşit çeşit engeller aşıldıktan sonra artık geçmişin küllerinden yeni bir hayat kurmak istiyorlarsa, sonucu ne olursa olsun ikisi de kalplerinin onları götüreceği yolu takip etmek zorundadır..

    "Tarihsel aşk romanlarının kraliçesi..."
    Atlanta Journal-Constitution
     
  2. irem03

    irem03 Member

    tanıtım için teşekkürler
     
  3. vesta

    vesta New Member

    teşekkürler
     
  4. esin67

    esin67 New Member

    Tesekkurler
     
  5. melisa khan

    melisa khan Active Member

    [Qteşekkürler
     
  6. ncysvs

    ncysvs Active Member

    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş