2011'e Elveda :)

Discussion in 'Kutlamalar, Taziyeler...' started by aleren, Dec 31, 2011.

Tags:
  1. aleren

aleren <b>Lazkopat Kartaliçe 2</b>

Kimi insanların sevinçli, kimi insanların hüzünlü, kimi insanların beklenti dolu olduğu bu günün anlam ve önemi büyük. Geride bıraktığımız güzel anılara, kahkahalara yeni yelkenler açabilmek için en potansiyel gün bugün. Yeni bir yıl, yeni doğan güneş, yeni sevinçler, yeni gülümsemeler...
    Bu yıl bir geçen yıla inat daha neşeli, daha güçlü, daha çok sevebileceğiniz/sevileceğiniz bir sene olaması dileğiyle. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun :gül:

Mutlu yıllar... :sak sak:

2. Akajha

Akajha Member

2011 de elde edemediğimiz herşeyi 2012 de yakalamak dileğiyle...
    hani reklamdada diyoryA
    fındık kabuğunu doldurmayacak nedenlerle kendinizi üzmeyeceğiniz,fıstık gibi bir yıl geçirmenizi dilerim 2012 de...

3. Özgür

Özgür Administrator Staff Member

İnsan umutsuz yaşayamaz, umutlarımızı yeşerten herşey değerlidir... Yeni bir yıl aslında isteyip yapamadığımız herşeye yapma umududur... Umarım yeni yılda herşey istediğiniz gibi olur...

Nice yeni yıllara

Ayrıca herkesin bilmediği birşey: Kuflu.Com'un 3'ncü yaşı kutlu olsun

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Staff Member

5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Staff Member

forumun 3. yası kutlu olsun ;)

6. Küflü Siyah

Küflü Siyah <b>Siyah İnci'miz (: </b>

iyiki doğdun küflücüm :)

7. onuruks

onuruks Member

3. yaşı kutlu olsun ayrıca bunun için adminimiz bir logo yapabilirdi.

8. aleren

aleren <b>Lazkopat Kartaliçe 2</b>

O zaman küflü'mün de doğum günü kutlu olsun :) İyi ki varsın küflü!!

9. kemo_kartal

kemo_kartal Active Member

yeni yılın herkese sağlık mutluluk sevinç getirmesi dileğiyle herşey gönlünüzce olsun

10. Akajha

Akajha Member

iyiki doğdun Küflü..

11. redsoil

redsoil New Member

Mutlu yıllar..

12. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

(u)mutlu yıllar.

13. birdie

birdie Well-Known Member

Küflünün düşünce olarak ortaya çıkmasında ve sonrasında da hayat bulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her bölümünde (hepsine daha bakmamış olsam bile) kendimi evimde kadar rahat ve güvenli hissedebildiğim nadir sanal alemlerin başında geliyor. Bunda, başta site kurucumuz Özgür tarafından korunup kollandığımıza dair güven duygusu ile diğer yönetici arkadaşlarımızın duyarlılığı, ilgisi ve özeni yatıyor. Paylaşmanın güzelliğini (her konuda neredeyse) somut bir biçimde yaşayabildiğim bu özel "site"nin ("özel yaşam alanı"nın ya da daha farklı bir ad da bulunabilir) var olmasının 3. yılını, yaşını ben de kutluyorum. Emeği geçen, geçecek olan herkese teşekkürümü bir kez daha ediyorum.
    Yeni yılın da daha insanca yaşanabilecek bir yıl olmasını diliyor ama öncelikle bunun olması için hepimize düşen sorumluluğu yerine getirebildiğimiz bir yıl olmasını diliyorum. Saygıyla...

Share This Page