6 yaşındaki kayıp oğlunu bekliyor

'Gündemdeki Haberler' forumunda sha. tarafından 8 Kas 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesi Kandil köyünde esrarengiz bir şekilde kaybolan 6 yaşındaki Mevlüt Boz'dan henüz haber alınamadı. Oğlunun bulunmasını bekleyen anne Aysel Boz, "Rüyama girdi, yaşıyor" dedi. Durdu Mehmet-Aysel Boz çiftinin iki çocuğundan biri olan epilepsi hastası Mevlüt Boz, 14 gün önce evlerinin önünde oynarken kayboldu. Ailenin haber verdiği jandarmanın yaptığı geniş çaplı aramaya rağmen küçük çocuğun izine rastlanmadı. Köy korucularından oluşan 50 kişilik bir ekip bölgede hâlâ arama çalışmalarını sürdürüyor. Anne Aysel Boz, oğlunun kaybolduğu gün teyp kasediyle oynadığını, şeritleri takip ettiklerini ve şeritlerin karayoluna kadar devam ettiğini söylemişti. Acılı anne, çocuğunun kaçırılmış olmasından duyduğu endişeyi şu sözlerle dile getirdi: "Her taşın, her çalının altına baktık. Hiçbir iz yok. Evladım buralarda değil. Çok özledim, sürekli rüyama giriyor, biliyorum o yaşıyor. Kaybolduğu akşam oğluma elmalı kurabiye yapacaktım." Öte yandan Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Ilıca beldesinde 29 Ekim kutlamaları sonrasında kaybolan Sinem Özcan (16) ile Gizem Atıcı'dan (13) dokuz gündür haber alınamıyor.

'MEVLÜT DÖN, 15 GÜN OLDU'
    6 yaşındaki Mevlüt Boz, 15 gün önce evlerinin önünde oynarken kayıplara karıştı. Maraş'ın Kandil köyünden Aysel Boz, epilepsi hastası oğlunun rüyasına girdiğini ve bulunacağını söylüyor.

Bu Sayfayı Paylaş