Acılı Tavuk Kanatları

'Yemek Tarifleri' forumunda NySa tarafından 16 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. NySa

    NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

    [​IMG]
    MALZEMELER
    1 paket tavuk kanadı
    1 yemek kaşığı buğday nişastası
    2 yemek kaşığı tereyağı
    2 yemek kaşığı domates salçası
    Tuz, karabiber, kırmızı toz biber

    HAZIRLANIŞI
    Tavuk kanatlarını iyice yıkayın, süzün ve ayrı bir kapta nişastayı, yumuşamış tereyağını, domates salçasını, tuzu, karabiberi ve kırmızı toz biberi karıştırın. Tavuk kanatlarını içine atıp, iyice sosa bulanmalarını sağlayın. En az 1 saat buzdolabında bekletin. Bu bekleme sırasında sosu hazırlayın. Soğanları incecik kıyıp, zeytinyağında çevirin. Rendelenmiş domatesi ekleyin. İnce kıyılmış sarmısak, pul biber, kekik, soya sosu ve tuzu karıştırın. 1 çay bardağı su eklemesiyle,10 dakika pişirin. Sosta beklemiş tavuk parçalarını teflon tavada kızartın. Servis tabağına alıp, sosla birlikte servis yapın.
    Afiyet Olsun...:saygilar::saygilar:
     
  2. BBurcu

    BBurcu <b>Kitapkolik</b>

    canım çekti şimdi :D
     
  3. NySa

    NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

    Gel yapayım sana cnm..:D:D
     
  4. BBurcu

    BBurcu <b>Kitapkolik</b>

    resimdeki gibi isterim ama :D
     
  5. NySa

    NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

    Tabi cnm ondan bile güzel yaparım...:D:D
     
  6. DaRkBlooD

    DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

    haa bak bu güzel olur hacı. . .
     
  7. eXtreme

    eXtreme ¤ <b>Asi</b> ¤

    Ya olmaz böle şey görüntüsü bile adamın karnını açıktırıyoo :)
     

Bu Sayfayı Paylaş