manga Ai wo Utau Yori Ore ni Oborero!

Discussion in 'Anime ve Manga' started by igiyondal, Sep 14, 2011.

1. igiyondal

igiyondal New Member

Manga türü: Komedi, Drama, Gender Bender, Romantik, Okul Hayatı, Shoujo, Smut
    +14
    Japon Manga.
    5 Cilt 29 bölümden oluşuyor.
    2006 / Shinjo Mayu tarafından yapılmış.

Evet öncelikle konusundan bahsedelim sonra resim geçidine devam edeceğim ;)
    Kızlar okulundan Mizuki okulun Prens'idir(Yukarıdaki resimdeki sarı saçlı mavi gözlü). Erkek sanılmaktadır fakat bir kızdır boyuna fazla gelişmiş. :zuhaha:
    Akira ise Erkekler okulunun Prenses'idir(Kahverengi saçlı ve kahverengi gözlü). Onu görenler direkt dünyalar tatlısı oluşuna bakarak onun kız olduğunu düşünmektedirler. Her şey Akira'nın kızlar okulunun Blaue Rosen adlı müzik grubuna vokalist olarak katılmasıyla başlar. Mizuki grubun gitaristidir. Akira grupla erkek olduğunu paylaşmıştır ancak kız gibi giyinmeye devam ederek grubun tanıtımını yapar. Mizuki'nin hüzünlenip boş bulunduğu biran Akira onu teselli ederken öper dudaklarından ve aralarında karmaşık, çelişki ve kıskançlıklarla dolu bir aşkın doğuşu başlar. Başta Mizuki şok olur öpücükle çünkü kız olduğunu Akira'nın bildiğini sonradan öğrenir. Meğer Akira çocukluktan tanıyormuş Mizuki'yi :füü:
    Akira önce Mizuki'yi kendine aşık etmeye sonra da olduğu gibi kabullenilmeye çabalar. Mizuki'nin kız olduğunu bilen bir kaç aşıkla da savaşmak zorunda kalır. Küçücük ve narin olmasına karşın Akira dövüş sanatları ustası ve bu konuda nam salmış bir babanın dördüncü oğludur. Abileri gibi o da dövüşmekte oldukça iyidir. Mizuki'ye zor anlar yaşatan askıntıları yerden yere çalar ve sonra dönüp aynı dünya tatlısı sevimliliğiyle gülümseyince her defasında bir şaşkınlık yaratır. :zuhaha: (O kısımlar özellikle çok komik)
    Bir de tabi dünya tatlısı Akira'nın hayranları vardır. Grubun yararı için Akira bunlardan zengin biri ile çıkmak zorunda kalır. Dokunmak ve cinsel taciz yok diye söz verdirir. Tabi bu söz buluşana kadar sürer. O kısımlar da komik :zuhaha: Neredeyse Akira'ya tecavüze kalkar züppe taaa ki dokunuş yoluyla Akira'nın erkek olduğunu anlayana kadar :$ Mizuki kıskanıp takip etmekte haklıydı yani ama kaybetti onları.
    Herneyse sonunda Akira kendi kimliğiyle Mizuki'nin sevgisini kazanmayı ve ona itiraf ettirmeyi başarır. Zorlu bir süreç :) Kedi kulakları takması da artı olarak işine yarıyor çünkü Mizuki'nin Akira'nın kedi kılığına girmiş sevimli haline aşırı zaafı olduğu açığa çıkıyor. Onu öyle görünce kendini kaybediyor Mizuki :p Devamını kendisini okuyarak öğrenebilirsiniz. Seri olup diğer mangası Ai Ore'yi de tanıtacağım bilgisini veririm. İyi okumalar :gül:​

:Lv::Lv::Lv:

Tamamı İngilizcedir henüz Türkçesi yok.
    Hidden Content:
    You must reply before you can see the hidden data contained here.
    :Lv::Lv::Lv:

2. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Daha tanıtımı okurken karıştırdım. Kim kimdi diye. Şimdi aslında kız olan bir erkek ve aslında erkek olan bir kızımız mı var. Ufak tefek olan erkek irice olan kızımız mı. Bu japonların fantazilerini anlamakta cidden zorlanıyorum. Küçük çocuklardan uzak tutunuz. Tam bir yetişkin mangası bence. Teşekkürler igiyondal.

3. igiyondal

igiyondal New Member

Yetişkinden ziyade +14 diyebiliriz. Birebir açık sahne yok. Bazı mangalara göre bebek saflığında diyebilirim :zuhaha: Buraya eklediğim mangalar da Lise çağındaki gençlerin bilmediği yada görmediği şeyler yok kesinlikle. Özellikle dikkat ediyorum çünkü. Ama bundan önceki ve sonraki eklediklerime kendimce yaş sınırı koyacağım. ;) Yorumun için teşekkürler :gül:

4. ruki

ruki Active Member

karıştırdım kim kız kim erkek sarı saçlı kız mı?

5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Staff Member

teşekkürler...

göremiyorum göremiyorum..
    acaba link vardı da benmi göremiyorum körmü oldum :zuhaha::zuhaha:

6. igiyondal

igiyondal New Member

Evet sarışın olan ;)

Linkleri yeni ekledim. İngilizcedir yalnız, çünkü Türkçesi yok :eek:ff: Ama güzel bir Manga tavsiye ediyorum ;)

7. meleksi

meleksi Well-Known Member

ilginç bir mangaya benziyor..teşekkürler..

8. sophie

sophie Member

teşekkürler

9. harmony

harmony Member

okuyacağım diye canım çıktı ama beğendim teşekkürler

10. m ugur

m ugur Well-Known Member

teşekkür ederim

11. hotaru1

hotaru1 New Member

teşekkürler

12. Gazoz

Gazoz Active Member

tesekkur

13. betem_16

betem_16 New Member

teşekkürler..

14. betkn

betkn New Member

İngilizce bilmemekle beraber sözlükle filan okumaya çalışıyorum.Paylaşım için teşekkür ederim.Yanız linkler silinmiş.Yenilemeniz mümkün mü??

15. beyazgelincik

beyazgelincik Member

çok merak ettiğim bir mangaydı teşekkürler

16. Bellowen

Bellowen New Member

Yaoi sandıydım ilk :( Sevindiydim "yahhooo yaoii aruu" falan oldum -.- Ama değilmiş neyse indireceğim teşekkürler :D

17. bukito

bukito Well-Known Member

paylaşım için teşekkürler...

18. Landis

Landis New Member

Teşekkürler​

19. minah

minah New Member

Teşekkürler:)

20. gülcee

gülcee New Member

Share This Page