Aşk Sözleri :D

Discussion in 'Kuflu Geyik' started by DaRkBlooD, Mar 22, 2010.

Tags:
  1. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

♥ ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby

♥ Ask karsindakini bulunmaz Hint kumasi sanmanla sersemin teki oldugunu anlaman arasinda gecen zamandir

♥ Arabanin onundeki cocuklar kazalara, arabanin arkadasindaki kazalarda cocuklara neden olur

♥ Ben ona baktim, o bana bakti, simdi dort cocuga bakiyoruz

♥ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim

♥ Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika sonra oburu gelir

♥ Ona kalbimi verdim saklasin diye, salak buzdolabina koymus bozulmasin diye

♥ Birakip gittin beni Seni unuttum sanma, zaman alismayi ogretti belki ama unutmayi asla

♥ Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun

♥ Dusen bir yaprak gorursen, Beni hatirla sevgilim, Biliyorsun seni ben Sonbaharda sevmistim Imza: Copcu Riza

♥ Askim seni seviyorum! Ama parayi daha cok Lakin paranin ne onemi var, muhim olan miktari!

♥ Sen sen ol, kapi onunde ask yapma! Askin gozu kordur ama konsununki asla!

♥ Erkekler neden evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi

♥ Sana sarilmayi o kadar cok seviyorum ki Cunku o sirada yuzune bakmam gerekmiyor

♥ Sen likor gibi tatli, tekila gibi carpici, viski gibi asil, konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhtesemsin

♥ Bir kopek ile bir erkek arasinda ne fark vardir? Kopek sadece haliyi kirletip mahfeder, erkek ise tum yasamini mahfeder

♥ Vefasiz sevgilim alzheimer hastasi bile senin kadar cabuk unutmaz pes

♥ Kalbimde yasiyorsun ama kirani vermiyorsun Not: Ev sahibi en kisa zamanda onunla evlenmezsen seni kapi disari edecekmis

♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim

♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek Ah, koca sersem cicek nerden bilecek

♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte

♥ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter

♥ Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim

♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim

♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle

♥ Deli gibi sevdim, ****** gibi evlendim

♥ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar

♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim

♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir

♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu

♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum

♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim

♥ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada

♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi Ne yazikki dun yagmur yagdi

♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim

♥ Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum

♥ Asika bagdat sorulmaz BUSH

♥ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda!

♥ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim

♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular
    UmArIm BeGeNiRsiNiZ ArKaDaŞlaR yOrUmLaRınIzI bEklİyOrUm

2. Tuana

Tuana <b>p!yaN!sSt</b>

ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby
    :D çok güzelmiş

3. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

ilk goruste aski anliyorumda, omur boyu birinin suratina bakaniki kisi arasinda ask bir mucizeden baska birsey degil !!! Bill Cosby
    :D bnmde favorim bu :D

Share This Page