Biliyorum en basindan yanlis yaptik en bastan.. Hic bir kitapta yazilmayan bir masalin kahramani olmani istemem yanlisti.. Bir prens degildin sen ben de kaleye haps olmus bir prenses... Üvey annem de yoktu hani yada beni koruyan bir peri... Bir kelebekti beni kötülüklerden koruycak olan onun da ömrü yetmedi... Hic bir kitapta yazilmayan bir masal istiyordum senden kahramanim ol istiyordum... Oysa siradan iki kisiydik iste siradanliklarimiz siradisi bir masali yazmaya yetmiyordu... Yetemezdi de... Ellerinde kitaplarini yüreginde hayallerini tasiyan basit bir liseli kizdim sana ask diye carptigimda... Yanaklarimin kizarmasi egilen basimi kaldiripda yüzüne bakamayisim yüzümde hep gizledigim gamze.. Beni tanidi ask ve sen de sobeledin... Carp(il)digimda sana düsmem de normaldi hani Aniden ansizin cikmistin karsima... Simdilerde ise senden bir masal kahramani olmani beklemiyorum Bu yüzden; Ucurumun kiyisinda ölümü beklerken umut diye seslenmiyorum sana Gözlerim takilip kalmiyor köse baslarina Yada hasp oldugum gecelerde cikip gelmeni bekle(ye)miyorum... Her düstügümde kanayan hayallerimden de sorumlu degilsin.. Umutlarim suda yüzüyor hayaller kim bilir nereye saklanmis... Bulamiyorum Bulmak da isime gelmiyor hani Yeniden girmemelisin hayatima... Nasil ki gecmisi silmeye gücümüz yetmiyor gelecegi de yazamiyoruz birbirimize... Bir son daha yazilamaz var olmamis bir masala Bir daha girmemelisin hayatima... Cünkü sen; Bir kahraman olmayacak kadar korkaktin Asktan kacardin... Cünkü sen ; Rotasiz bir kaptandin... Ve artik sen; Her düstügümde kanayan yüregimden sorumlu degilsin Yok olan hayallerden de icimde ölü bulunan cesetlerin katili de degilsin.. Babasi olamadigin gibi... Sen sadece Yanlis bir masalda yanlis bir kahramani oynamaya calisiyorsun... Git... Cünkü; Savruluyorum yok oluyorum gel gitlerinde Bir cocuk yüregiylede aklim yetmiyor aska... Neden bu kadar erken ciktin ki karsima? Haksizlikti bu!! Bir cocugu herkes kandirabilirdi büyümeliydim ve senin gibi siyahlara büründügüm bir anda cikmaliydin karsima.. --Bir cocuktum sekerden tatli sözlerine kanivermistim iste...-- Gitmelisin artik... Cünkü daha fazla büyümek daha fazla kirlenmek istemiyorum... Sen hep kazaniyorsun Ben hep kendi icimde sana yeniliyorum... Senin icinde hic var olamadigim gercegini kaziyorum yüregime... Her yenilgide bir yas daha büyüyorum yaslaniyordum sana... icimde koskoca senin oldugun hayallerde boguluyorum... Gitmelisin Daha fazla aciyla yorgulmak istemiyorum... Cünkü cok yorgunum bugünlerde.. Bir o kadar da caresiz.. Bir askin enkazindan topluyorum geri kalan yanlarimi... Geri de kalanlarsa biraz umut biraz gözyasi ve anne olma istegi... Yeni bir hayat icin yeterli mi bunlar? Yetmeli biliyorum yeticekte...!!! Bir askin enkazindan topluyorum geri kalan yanlarimi Bu kez bana carpma... Bir kelebekti beni kötülüklerden koruycak olan onun da ömrü yetmedi... inanclarim da onun kanatlarinda yok olup gitti... Ve biliyorum ki; Mutlu ask varsa da mutlu son yoktur...