Ağlayıp kanatma yüreğimin kıyılarını Umudum elbisesini giydirdim üzerine Bana yalnızlığı hatırlatma boğuluyorum Üşürsem / bir daha yaşama ısınamam Çocuk Umudu sakladığım yıldızlar,/ uzağında Dünyanın Özlem bulutlarının ardında saklı sevda Geceleri ağlayıp / çoğaltma gökyüzünde yalnızlığımı Haydi, yarına kapat/ gözlerini kanatma çocuk Deniz mavisi gözlerinden içeceğim umudu Sen yeter ki, sakla,/ sıcak tut rengini sevdanın Birlikte yıkacağız ------ ------ Atom güllerinin --------- --------- Sahte çiçekler açtığı dünyayı ---------Özgür yaşanası günler adına, çocuk Ot değil ya / gün gelir özüne baktıkça - ---------------belki kendinden utanır insanlık Kaçarken azgın dişlerinden köpek balığının- -----------Bir dal arar yarına tutunacak Ve o an başlar / aydınlık günlere giden sınıf savaşı, çocuk Gayrı gökyüzünde aramasın yalnızlığın ayak izini Bir yıldız sağanağına tutulur ki gözler deme gitsin Baştan sona hürriyeti yazar yıldızlar…… Ay doğar yar gecelere---------------- ---------------------- ana kucağı sıcaklığında, çocuk Abdullah Oral