Beyaz Dizi Sevenler Buraya

'Kitap tanıtım' forumunda clondike tarafından 3 Ağu 2011 tarihinde açılan konu

1. cr37

cr37 Well-Known Member

Teşekkürler

Nayiri bunu beğendi.
  2. cr37

cr37 Well-Known Member

Linki varmı

3. Nayiri

Nayiri Well-Known Member

cr37 bunu beğendi.
  4. MoNaRoSa

MoNaRoSa Well-Known Member

bu dizi emel sayın ile ediz hun un gülizar filmine çok benziyor. bizim film mi onlardan alıntı onların roman mı bizden acaba :) yeşil çam filmlerinin bazıları yabancı filmlerden uyarlama belki o da öyledir.

Nayiri ve cr37 bunu beğendi.
  5. cr37

cr37 Well-Known Member

Nayiri bunu beğendi.
  6. aysa

aysa Well-Known Member

Merhaballar buralları çok çok özlemişim çok güzel bi aile olmuştuk günüm kızlar ne yazmışla okul arasında geçerdi ama bizi bir arada tutan arkadaşlarımız
    clondike ve şehkopatımız
    gidince koptuk ama yazışmalarınızı ve yardımlaşmanızı okuyunca sitenin ruhu aynı ruh çok özlemişim gerçekten
    Hatırlayan yada okumuş olan varmı bilmiyorum ama bende takıldığım bi kitabı sormak isterim Bir türlü adını hatırlayamadım kızın nişanlısıydı sanırım değerli bir kolyeyi kızla teslim etmesi için sahibine yoluyor kız kolyeye birşey olmadın diye boynuna takıp saklıyor kızın eşyaları çalınıyor kolyenin sahibi kolyede çalındı sanıp kıza çok kaba davranıp suçluyor kızı. Kız kolyeyi teslim edince de taktığı için kızıyor. Birde kıza bu tuzağı kuranın nişanlısı olduğunu hatırlıyorum. Hatırlayan varsa çok sevinirim şimmdiden teşekkürler

cr37 ve çitlenbikk bunu beğendi.
  7. aysa

aysa Well-Known Member

Yaaa yıllar sonra aynı duyguları yaşamak çok güzel haber şimdiden teşekkürler

çitlenbikk ve Nayiri bunu beğendi.
  8. aysa

aysa Well-Known Member

9. aysa

aysa Well-Known Member

Nasıl dır bilmiyorum tam ama sanırım linkin süreso dolmuş bizde alabilirmiyiz

Son düzenleme: 23 Ara 2024
  10. Calista

Calista Well-Known Member

https://readfrom.net/lee-wilkinson/247906-substitute_fiancee.html bu sayfadaki kitap olabilir mi?

aysa bunu beğendi.
  11. aysa

aysa Well-Known Member

Calista bunu beğendi.
  12. MoNaRoSa

bravo İngilizcesinden bulmuşsunuz :)
    bu sitedeki kitapları chome ya da yandex tarayıcısı ile açıp Türkçeye çevir dediğinizde okuyabilirsiniz.

daha önce yazmıştım ama bilen çıkmadı. kitabı bu siteden indirip okumuştum tekrar aradım ama bulamadım.
    perilerin olduğu bir kitaptı kitapta pixie diye tanımlıyorlar kendilerini. esas kız insan ve peri çocuğu. insanların hain olduklarını söyleyerek büyütüyor büyükannesi kızı. erkek kahramanda mühendisti sanırım. dul 2 çocuklu. yol yapımında çalışıyorlar yol geçen yerde bir ağaç var yıkılması gereken ve o ağaçta periler için çok önemli o yüzden kesilmemeli. bunu engellemek için araçlarını bozuyorlardı.. çocuklar ormana gidiyorlar ve kız onların kaybolduğun görünce yardım etmek için insan formuna geçip evlerine götürecekken babaları geliyor ve kızı çocukları kaçırmakla suçluyor. insanlar peri ile göz göze gelince mi yoksa adam bileğinden tutmuştu ondan mıdır kız kaçamıyor adamla kızın bi şekilde ilişkileri gelişip aşık oluyorlardı. peri tozu vardı birde çocuklar peri olduğunu anlamışlardı o da bir kaç numara göstermişti.

Son düzenleme: 23 Ara 2024
    çitlenbikk, Calista ve aysa bunu beğendi.
  13. aysa

aysa Well-Known Member

Yönlendirmeniz için teşekkürler ederim aklıma gelmedi gerçekten

14. aysa

aysa Well-Known Member

Çok çok çok teşekkürler ederim evet o kitap sadece yazdığım kısım aklımda olduğu içim bi çok versiyonla aradım ama bulamadım. Sayenizde bir günde buldum

Calista bunu beğendi.
  15. Calista

Calista Well-Known Member

Crome kendisi ceviriyor zaten çevirmezse sağ üst köşede 3 noktaya tıklayın açılan pencereden çevir kısmına tıklayınca çeviriyor :)

aysa bunu beğendi.
  16. bernata

bernata Well-Known Member

Merhaba MoNaRoSa ; böyle bir kitap okumadım. Fakat " Judy Griffith Gill - Seher Sisi Perisi " nin özetini gördüm belki olabilir , bakın isterseniz. Yalnız bu sitede gözükmüyor. :D

17. MoNaRoSa

teşekkürler belki aynı yazarındır ama bu kitap değil. burada birisi özet yazmış onun dışınca konusu yoktu. merak eden için aşağı kopyaladım.
    benim okuduğumda 2 çocuk var adam yol yapımıda görevli mühendis. kız peri ile insan çocuğu . kızı anneannesi büyütüyor. kuzeni var arasının kötü olduğu.

Judy Griffith Gill - Seher Sisi Perisi konusunu anlatayım babasıyla yaşayan kız çocuğu var. babası ona dadı arıyor. sonra kız bir dilekte bulunuyor galiba sonra kızın koruyucu meleği çıkıp geliyor ve dadı olarak çalışıyor. evde herşeyi sihirle yapıyor. yemek temizlik falan.tabi babaya aşık oluyor peri de ona. sonra peri küçük kıza kendisini geri göndermesini söylüyor ve kız istemeyerekten periin geri gitmesini diliyor. adam kızın yokluğunu fark ediyor. sonra bir peri oldugunu öğreniyor. sonra kızı çağırıyor ve kız geliyor. artık insan olarak yaşamaya başlıyor. bu bd çok hoşuma gitmişti. adını bilmiyordum ama netten biraz önce araştırdım ve buldum. şimdi bu kitabın gelmesini bekleyeceğim.

Son düzenleme: 10 Oca 2025 23:23
    çitlenbikk ve bernata bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş