Kimsenin Cesaret Edemediği Bir Dağa Tırmandık Biz Seninle Ne Bırakıp Gitmek İsterim Seni Ne de İzin Veririm Gitmene Ne Bırakıp Gitmek İsterim Seni Ne de İzin Veririm GitmeneBen Ne Yorulmana İzin Verdim Senin Nede Durup Aşağıyı Seyretmene Bizi İzleyenler Vardı Her Yerde Senin Aklın Hep Daha Önce Deneyenlerdeydi Ben Ne Korkmana İzin Verdim Senin Nede Benden Vazgeçmene Kimsenin Cesaret Edemediği Bir Dağa Tırmandık Biz Seninle Anlattın Tutunamayıp Düşenleri Ben Ne Elimi Bırakmana İzin Verdim Senin Nede Bana Güvenmemene Çocukluğunda Hiç Görmediğini Söylediğin Uçurum Çiçekleri Vardı Zirvede Ben Çocukluğumda Çıplak Ayak Gezdiğimi Anlattım Sana Keskin Kayalıklar Üzerinde Ve Ne Benden Utanmana İzin Verdim Senin Nede Bana Hükmetmene Bembeyaz Karlar Vardı Zirvede Ve Bir O KadarDa Ayaz Kardan Evler Adamlar Yaptık Birlikte Sen Bana Diğer Adamları Anlattın Bende Sana Diğer Kadınları Ben En Çok Kardan Adamı Sevdim Sende EnUkala Olanı Ve Sen Öyle GüzeldinkiZirvede Ne Aldatmama İzin Verdin Sana Nede Yalan Söylememe