Bu veda Artık Sana

'Aşk ve Sevgi' forumunda AlkolikAngeL tarafından 13 Oca 2012 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. AlkolikAngeL

AlkolikAngeL New Member

Bu Veda Artık Sana
    Bu veda artık sana… Bu terk ediş artık seni bu satırlarda… ​
    ​

Ben bana düşen yazgısını yaşadım bu aşkın.Deli mutluluğun bedelini ödedim her saniyemde.. ​

Kapatırken kapıyı arkamdan ,bilmemdendi bir daha girmeyeceğimi iki kişilik yalnızlığımıza o fesleğen kokulu duvarlarda;o yüzdendi pencerenin önündeki görülmeyen göz yaşarım ,ve o yüzdendi her köşeme sessiz yakarışlarım…Özleyin beni diye oturdum koltuğuma,sarıldım yastığıma.. ​

O gün uyuyamamam senin yanında,bilmemdendi bir daha sana sarılıp uyuyamayacağımı;o yüzdendi seninle sensizliği yaşayışım,o yüzdendi baktıkça sana bakışım..O yüzdendi her gözünü açışta sahte uyur uyanıklığım,ağladı ağlayacak suratım ….. ​

Ve gülmeyişim..Daha fazla gülemeyişim sende.. ​

Sen uyanınca o kadar sessizdim ki hayata,o kadar sakin;bilmemdendi anlatmakla ne azalacak aşkım, ne de bitecek anlatacaklarım..Boşa,her şey boşa dolarken artık o sonda,seni dinleyişim gözlerim tamamen kapalı, Eskişehir'de… ​

Biliyordum…. ​

O gün seni son görüşümdü, o gün seni son öpüşüm..O gün bizim olan her şeye vedaydı gelişim, senin olan her şeyi (sen hiç bilmeden) sana terk edişti koyu karanlıkta, fırtınada, incecik bir bluzla soğukta..… ​

Ve ben biliyordum..Titreyecektik çokça.. ​

Sen artık benken, ben daha çok sen; sen olduğumu unutup anda, kendimi orada unutuşumu fark etmemişim o an, o kapıyı son kapatışımda… ​

Gülemiyordum tanem, o yüzden gülemiyordum yaptığın her şaklabanlıkta.. ​

Ağlayamayışımı verdiğim söze bağlayışım,konuşmamamı seni daha çok dinleyebilme arzuma,canımın yanmayışımı yorgunluğuma,buz kesişimi ısıtacak elini tutmayışıma… ​

Yalanmış meğer..Sebebini aramak lazımmış benimle gelmeyen ruhumun kopamadığı evinde..Hapsedişmiş sebebi kendimi bizzat senin ruhunda.. ​

Geceleri seni izleyerek geçirdim kalabalık yalnızlıkların bir başına sensizliğinde ..Gündüzleri seni bekleyerek çok sevdiğin koltuğunda, ruhunu evinde bırakıp her çıkışında....Ağladığında boşluğa, yanağındaki o gamzeyi öpen bendim yine ,o elini koyduğun her defasında sıcaklığına… ​

Artık veda vakti geldi ama çoktan, bu deli aşka…​

Bu Sayfayı Paylaş