bugün de birşey oldu.sıradan ama.okumasan da olur hani.

'Serbest Kürsü' forumunda bana birini anlat. tarafından 9 Haz 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. bana birini anlat.

bana birini anlat. New Member

ah şu dişçiler.ah şu doktorlar.ah şu tepedekiler.bende mi bir sorun var yoksa istanbul'da mı?
    girdim yine hastanenin o cici bici, ben özel hastaneyim diye kendini belli etme kasıntılı kapısından.içerisi ilaç kokmuyor ki.
    buram buram sıkıntı, stres, bezginlik kokuyor içerisi.durdum şöyle bi baktım etrafıma.bir amca geldi paçaları ıslanmış yağmurdan, küfür ediyor.
    bir teyze geldi tombik.kızı vardı o da tombik.ıslanmışlar belli oturacak yer aradılar.kendisine randevu veren doktoru 4 saat sonra gelecekmiş.e yani ssk'lısın çekeceksin. içimden ya zatüre olun ya da dişinizden olun dedim.içimden ama.ben dışımdan konuşmam ki anca bişey sorulunca sadece.
    ayıp ama, doktorcuklar yapmasınlar artık böyle. asi olmasınlar bu şirin halka.hey hidi hey bir de güzel olmayagörsünler.üf üf böyle ezim ezim ezerler adamı.

neyse böyle işte.bir şey yok yani.
    aslında var bir şey.çok büyük bir şey hem de.tüm bunlar sıradan geliyor.ama neden ki.doktorun dayısının emmioğlusu randevu almadan giriyor.çat giriyor pat çıkıyor.
    ayşenin yüzüne bakılmıyor,iş verenin komşusunun gelini fatma, o züttürük haliyle işe alınıyor.
    iyi de tüm bunlar neden sıradan ki.neden alışalım ki.bi tarafımız mahküm ondan evet, duydum sizi.ama doğru yahu.ben şimdi doktorla evlenecem.sıra mı bekleyecem bir de.
    hahayt tabi ki de hayır.yok daha neler.abim de ablam da annem de beklemicek sıra.
    yok abi.birşeyler yanlış gidiyor.bu hayat böyle adaletsiz.sistem pislik,ben sistemden pislik.kalsın ben almayayım.

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

İşte ben tam da buna toplumsal çürüme diyorum. İnsanın hangi işi olursa olsun kolay yoldan, haketmeden, katakulli ile yapma çabası. Bizi bitiren de budur millet olarak.

Bundan kurtulmak aslında bu haksızlığa uğrayanların elinde. O doktorun kapısından çat diye girene "hop" demedikçe bu düzen böyle devam eder. Bu halka da koyun demekten başka güzel bir kelime bulunamaz.

Bu Sayfayı Paylaş