MALZEMELER 1 adet kuzu budu (yağsız ve sinirsiz) 1 adet soğan 100 gr yoğurt yeterli miktarda lavaş ekmeği 4 adet domates 6-7 adet yeşilbiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber HAZIRLANIŞI Kuzu budundan, parmak kalınlığında yapraklar kesin. Yoğurt, karabiber, tuz ve yemeklik doğranmış soğanı karıştırın ve etleri hazırlamış olduğunuz bu terbiyede 24 saat bekletin. Bir günün sonunda, yaprak halindeki etleri, kebabın özelliği olan şişe takın ve yatık haldeyken ateşte çevire çevire kızartın. Pişen kısımlarından aynı dönerde olduğu gibi ince parçalar keserek, çağ kebabına mahsus küçük şişlere takarak, yanında yine ateşte pişmiş, domates, biber, kuru soğan ve lavaş ekmeği ile servis yapın.
bende parca az yazlı et alıp donduruyorum ve don iken ince ince kesiyorum zaten don olduğu için kalın kesilmiyor...:zuhaha: sonra tavaya az yağ koyuyorum ve kekik ve fesleğen ile pisiriyorum biryerdede sos yapıyorum lavasa sosu sürüp üstünede etleri koyup dürüm yapıyorum ... yada bir başka tarif pide yada ekmeği küçük kücük kesip tabağa diziyorum yanına yoğurt diğer yanına bulgur pilavı koyup üsten etleri koyarak tereyağ ve sos gezdirip iskender yapıyorum nasıl ama zaten karnım aç birde çağ kebabı çıkardınız gece gece bana üstüne yetmedi dürüm döner ve iskender offfff offffffffff....:hih: