BD Harlequin Charlotte Lamb - Geçmişi Ararken

'E-Kitap' forumunda hilal tarafından 25 Mar 2011 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. hilal

hilal <b>x'будан'</b>

Leonie babasının hayatta olduğunu öğrendikten sonra onu tanımak istedi. Bu arzusu belki de onun tüm yaşamını değiştirecekti ( wuuuu :ha: )
    Babasının görevli olduğu Misyon, Afrika’da uygarlığın henüz ulaşamadığı :help: bir yerde kurulmuştu. Ülke iç savaşın eşiğindeydi ( hadi yaa :eek:ff: ) Genç kız buraya geldikten kısa bir süre sonra İngiltere’ye geri dönmek zorunda kaldı ( yazık! onca yolu boşa mı gitti yani :kzgn: )
    Leonie, Afrika’dan sağ salim ayrılmak için ( külahımıza anlat :füü: )orada tanıştığı gazeteci Greg Thornton’la evli olduklarını gösteren bir belge imzalamış ve Misyon’un rahibi onların nikahlarını kıymıştı ( öhöm :Yow: )
    Şimdi bu durumu İngiltere’de kendisini bekleyen nişanlısına nasıl açıklayacaktı? ( aha:Ops:Hadi bakalım kolay gelsiiiiiin :zuhaha: )

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Greg hiç acele etmeden eğilerek dudaklarını genç kızın boynuna dokundurdu. Leonie hafifçe inledi, her yanı titriyordu.
    Greg “Oliver sana bunları hissettirebiliyor mu?” diye sordu genç kızın saçlarını karıştırırken. Diğer eliyle de belinden kavrayarak onu kendine doğru çekmişti. Sonra elleri daha da yukarı çıktı. Leonie heyecandan nefessiz kalmıştı….

Tarama:ħįℓαℓ
    bu kitap; içten, birbirimizi görmesekte bir aile gibi olduğumuz-hissettiğimiz- tüm bd sever dostlarım için...küflü ailesi için :Lv:
    Ser_reS'im kitabın ilk sayfaları yok diyodum ya, kopuk parça kitabın arasından çıktı meğer tammış:zuhaha::zuhaha: çok sevindim :Yihu:
    Keyifli okumalar:gül:

Açılmış İçerik:
    gecmisi ararken.PDF

svmsong, merteren, tiraje100 ve 7 kişi daha bunu beğendi.
  2. YıldızlıAtlas

YıldızlıAtlas <b>Sözlük Kurdu</b>

Efendim kızımız ayvayı çuvalıyla yemiş midesine oturmuş gibi görünüyor. Sen hem evlen hem de nişanlına ne açıklayacağını düşün. Poligamist misin hey yavrum hey. Eşin varken ne nişanlısı. Oğlumuzda kesin şahin bakışlı atmaca uçuşlu kartal kapışlıdır(artık nasıl bişey oluyorsa bu karman çorman yaratık:D) kızımızıda rahat bırakacağa benzemiyor.
    Tarayan elleri dert görmesinn. Hilal'im gönlüne sağlık. Konuyu şıppadanak sevdim. Okuma listeme ekledim(liste değil kitabe sanki:D) Teşekkür eder kitabı alıp kaçarım ben:D

kelvefodul bunu beğendi.
  3. diclen

diclen Member

Teşekkürler...

asee bunu beğendi.
  4. ffff

ffff New Member

tesekkurler

5. ametist78

ametist78 Well-Known Member

teşekkürler

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

teşekkürler

asee bunu beğendi.
  7. tantana

tantana Well-Known Member

teşekkürler

8. darian

darian Well-Known Member

teşekkürler

9. anne

anne New Member

sagol

10. datronali

datronali Active Member

çok teşekkürler

11. yazgul09

yazgul09 New Member

tşkkkkkkkkkkkkkk

12. uykız

uykız Active Member

teşekkürler

13. htckyc01

htckyc01 Well-Known Member

teşekkürler

14. Gul

Gul Well-Known Member

tesekkurler

15. selinnur

selinnur New Member

tşkkrlr

16. burak05

burak05 Well-Known Member

ellerinize emeklerinize sağlık arkadaşlar küflü ailesi bireyindende size sevgiler gönderiyorum teşekkürler

17. asia

asia New Member

teşekkürler

18. sevgi.sdu

sevgi.sdu Well-Known Member

teşekkürler

19. metro73

metro73 Active Member

tesekkurler

20. kimya

kimya Well-Known Member

çok teşekkürler hilal