Leonie babasının hayatta olduğunu öğrendikten sonra onu tanımak istedi. Bu arzusu belki de onun tüm yaşamını değiştirecekti ( wuuuu :ha: ) Babasının görevli olduğu Misyon, Afrikada uygarlığın henüz ulaşamadığı :help: bir yerde kurulmuştu. Ülke iç savaşın eşiğindeydi ( hadi yaa ff: ) Genç kız buraya geldikten kısa bir süre sonra İngiltereye geri dönmek zorunda kaldı ( yazık! onca yolu boşa mı gitti yani :kzgn: ) Leonie, Afrikadan sağ salim ayrılmak için ( külahımıza anlat :füü: )orada tanıştığı gazeteci Greg Thorntonla evli olduklarını gösteren bir belge imzalamış ve Misyonun rahibi onların nikahlarını kıymıştı ( öhöm :Yow: ) Şimdi bu durumu İngilterede kendisini bekleyen nişanlısına nasıl açıklayacaktı? ( aha:Ops:Hadi bakalım kolay gelsiiiiiin :zuhaha: ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Greg hiç acele etmeden eğilerek dudaklarını genç kızın boynuna dokundurdu. Leonie hafifçe inledi, her yanı titriyordu. Greg Oliver sana bunları hissettirebiliyor mu? diye sordu genç kızın saçlarını karıştırırken. Diğer eliyle de belinden kavrayarak onu kendine doğru çekmişti. Sonra elleri daha da yukarı çıktı. Leonie heyecandan nefessiz kalmıştı . Tarama:ħįℓαℓ bu kitap; içten, birbirimizi görmesekte bir aile gibi olduğumuz-hissettiğimiz- tüm bd sever dostlarım için...küflü ailesi için :Lv: Ser_reS'im kitabın ilk sayfaları yok diyodum ya, kopuk parça kitabın arasından çıktı meğer tammış:zuhaha::zuhaha: çok sevindim :Yihu: Keyifli okumalar:gül: Açılmış İçerik: gecmisi ararken.PDF Açılmış İçerik: gecmisi ararken.PDF - 4shared.com - document sharing - download
Efendim kızımız ayvayı çuvalıyla yemiş midesine oturmuş gibi görünüyor. Sen hem evlen hem de nişanlına ne açıklayacağını düşün. Poligamist misin hey yavrum hey. Eşin varken ne nişanlısı. Oğlumuzda kesin şahin bakışlı atmaca uçuşlu kartal kapışlıdır(artık nasıl bişey oluyorsa bu karman çorman yaratık) kızımızıda rahat bırakacağa benzemiyor. Tarayan elleri dert görmesinn. Hilal'im gönlüne sağlık. Konuyu şıppadanak sevdim. Okuma listeme ekledim(liste değil kitabe sanki) Teşekkür eder kitabı alıp kaçarım ben
ellerinize emeklerinize sağlık arkadaşlar küflü ailesi bireyindende size sevgiler gönderiyorum teşekkürler