Malzemeler: 1,5 paket kedidili bisküvi 1 paket limonlu jöle 1,5 paket krem şanti 1 su bardağı süt 100 gr labne peyniri 1 su bardağı kaynar su 1/2 su bardağı soğuk su Üzeri için: 1 su bardağı süt 3 yemek kaşığı şeker 1 vanilya 1 yemek kaşığı un 40 gr çikolata 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 yemek kaşığı kakao Baton kalıbın içine streç film serilir. Ayrı bir yerde krema için krem şanti ve süt çırpılır,labne peyniride eklenerek karıştırılır. Başka bir kapta da kaynar suyun içinde limonlu jöle eritilir,üzerine soğuk su eklenir ve labneli krem şanti karışımına ilave edilip karıştırılır. Baton kalıbın içine bir miktar krema koyulur sonrada kedidili bisküviler sıralanır üzerine krema koyulur,tekrar kedidili sıralanır yine üzerine krema eklenir. 3 sıra oluncaya dek bu işlem tekrar edilir. Pasta soğuması ve katılaşması için buzdolabına kaldırılır. Ayrı bir kapta süt,şeker,kakao ve un krema halini alana dek pişirilir. Ocaktan alınır,içine vanilya,tereyağ ve çikolata ilave edilerek karıştırılır. Soğuyan pasta servis tabağına ters çevrilir ve üzerine çikolata sos gezdirilir.