Çikolatalı Milföy Topları

'Yemek Tarifleri' forumunda zipper tarafından 27 Eki 2014 tarihinde açılan konu

  1. zipper

    zipper quae nocent docent

    [​IMG]


    Malzemeler;

    2 adet milföy hamuru
    80 gr bitter çikolata
    Ayçiçeği yağı – Kızartmak için
    Pudra şekeri
    Toz tarçın

    Hazırlanışı;

    Milföy hamurlarının ikisini de büyüklüklerine göre 4 veya 8 eşit parçaya bölün.
    Bitter çikolatayı rendeleyin.
    Milföy parçalarından birisini alıp elinizle genişletin. İçerisine bitter çikolatadan koyun top şeklinde kapatın.
    Kızgın derin yağda kızartın, servis tabağına alın, üzerine pudra şekeri ve toz tarçın serperek servis edin. ​
     

Bu Sayfayı Paylaş