MALZEMESI: Tabanı için: 1 paket petibör bisküvi 1 küçük paket kakao 125 gr. margarin (oda ısısında ) Minik kavrulmuş fındık kırıkları (un gibi olmasın) Kreması için: 300 gr. bitter çikolata 1,5 kutu krema 1 çay kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı pudra şekeri Hazırlanışı: Petibörleri minik minik bir kaba kırıyoruz. üzerine kakaoyu serpip yağı ekleyerek iyice yoğuruyoruz Küçük bir tart kalıbının kelepçesini alıyoruz. Tabanı bize lazım olmayacak. Kelepçeyi kapalı şekilde geniş servis tabağımızın üzerine koyuyoruz. İçine tart hamurumuzu iyice bastırıyoruz. Yanlardan biraz yükseklik yapmayı unutmayalım yoksa içine koyacağımız kreması akabilir. Buzdolabında dinlendiriyoruz. Küçük bir tencerede kremayı ve pudra şekerini kaynatıp ocaktan alıyoruz. İçine çikolatamızı, tereyağını ekleyip eriyene kadar karıştırıyoruz. Ilındıktan sonra buzdolabında dinlenen tart hamurumuzun üzerine dökerek yine buzdolabında dinlenmeye bırakıyoruz. Üzerindeki çikolatalı krema donunca servis yapıyoruz..