Malzeme: Keki için: 2 yumurta 2 kahve fincanı toz şeker 1 vanilya 1 kabartma tozu 1 kahve fincanı sıvıyağ 1 çaybardağı süt 3 kahve fincanı un 2 yemek kaşığı kakao Keki ıslatmak için: 2 çorba kaşığı neskafe 2 tatlı kaşığı şeker 1 kahve fincanı su Muhallebisi için: 1 Paket Damla sakızlı muhallebi Üzeri için: Dr. Oetker Çikolata sosu Hazırlanışı: Fırınımız 160 c ye ayarlıyoruz. kelepçeli kek kalıbımızın yanlarını yağlıyoruz. Tabanına ise pişirme kağıdını yuvarlak kesip koyuyoruz. Bir kapta yumurta şeker ve vanilyayı çırpıyoruz. Un, kabartma tozu, kakao, yağ, süt hepsini ekleyerek bir miktar daha çırpıyoruz. Kek kalıbımıza döküp fırınlıyoruz. Piştikten sonra çıkarıp soğuması için bekliyoruz. Kekimizi kalıptan çıkarmıyoruz. Sadece bıçak yardımıyla kekin sıyırarak yanlarını kalıptan ayırıyoruz. Bir kasede neskafe su ve şekeri karıştırıp kekimizin üzerine eşit dökerek kekimizi ıslatıyoruz. Diğer tarafta muhallebimizi pişirip kekimizin üzerine döküyoruz,buzluğa verip soğutuyoruz, donmamasına dikkat edelim. Dolaptan aldıktan sonra kalıbın yanlarına yapışan muhallebiyi de bıçak yardımıyla sıyırarak kalıptan ayırıyoruz. Kekimizi komple kalıptan çıkarıyoruz. Servis tabağına alıyoruz. Tabanında yağlı kağıt olduğu için kalıptan çıkarmanız zor olmayacak. Üzerine çikolata sosu pişirip döküyoruz. Biraz daha dolapta soğutup servis yapıyoruz..