Ders Çalışmamak İçin Yapılan Hareketler

Discussion in 'Kuflu Sözlük' started by LITTLE, Nov 27, 2012.

1. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

Boş boş duvara bakarak, "acaba bu duvarın yüksekliği ne kadardır?" diye düşünmek.
    Kalemliğindeki kalemleri çıkarıp tekrar tekrar dizmek.
    Kitapları büyükten küçüğe ya da konularına göre dizmek suretiyle yerleştirmek.
    Müzik dinlemek.
    Oda dekorasyonu hakkında yeni fikirler üretmek.
    Renkli fosforlu kalemlerle tekrar tekrar adını yazmak.
    Masanı düzenlemek, temizlik yapmak, ilkokuldaki sıra arkadaşının adını hatırlamaya çalışmak. Pencereden dışarı boş boş bakmak.
    Kağıt katlama sanatında çığır açmak.
    Hayat hakkında çok derin ama o kadar derin, öyle böyle değil, muhakemelere girişmek.:zuhaha:

Daha eklemeler yaparım. Şimdilik benim anlamsız hareketlerim bunlar.

2. Özgür

Özgür Administrator Staff Member

Yatarak çalışmaya kalkmak mümkünse yumuşak yatakta kitapla uyumak,
    müzik dinleyerek motive olacağına bünyeyi inandırmak mümkünse slov takılıp uyumak,
    kış günleri kombiyi fazla açarak çalışmak ve uykusu gelip uyumak,
    kalemi havalandırıp parenda attırarak ele geri oturmasında profesyonelleşmeye çalışmak...

3. tantana

tantana Well-Known Member

hmmm....
    nereden geldiği bilinmeyen bir istekle kütüphanene gidip, 10 kere okuduğun kitabı yalnızca sevdiğim bölümleri okuycam düşüncesiyle alıp baştan okumak.
    çalışmaya başlamanın üzerinden 20 dk geçmeden, ağır uyku basması sonucu bir şey anlamadığını beyan edip, uyuyup kalkarsam daha iyi çalışırım demek.
    aynayı eline alıp, hayatın boyunca yapmadığın kadar kaşını, gözünü mümkünse her bir gözeneğine kadar yüzünü incelemek.

4. ekabir16

ekabir16 New Member

benimkilerden biri hiç çalışmıyor zaten ,öbürünün çalışmadığından yüzde yüz eminim en küçüğünün ise tuvaleti geliyor ne zaman derse başlasa

5. bermer

bermer Well-Known Member

- Çalışmak için kafamı boşaltmak lazım deyip açıp Bd okumak...
    - Cin Ali resimleri yapmak
    - Odada çalışamıyorum( 6. kat) diye Çalışma Salonuna ( 25.kat) çıkmak, zorla yer bulup oturup beş dakika sonra çok kalabalık bunaldım diyerek bi de diğer ÇS'ye (3.kat) bakayım diye inip doluymuş diye odaya (6.kat) dönmek...Kayıp zaman (asansör bekle, indi bindi,) ortalama 2 saat..
    - İmza saatinden sonra çalışacağım deyip kantinde tv seyretmek..(imza saati 21.00-23.00)
    - Eve kaç gün sonra gideceğim deyip takvimde işaretli günleri saymak, tatil günlerini planlamak, hangi dersleri ekersem/yerime imza attırırsam kaç gün sevgili yanında olurum analizleri, derslerin devamsızlık hakkı sayısını hesaplamak ve bunu takvime, hafta içine denk gelen tatil günlerine ekleyip çıkarmak...
    - Telefonla konuştuktan sonra çalışacağım diye düşünüp ankesörlü telefonda sıra beklemek (ortalama zaman 2 saat)
    - Herkes uyuyor bi ben çalışıyorum, yoruldum bi çay/kahve içeyim diye düşünmek

Hey gidi günler hey!!! Öğrenci olmak çok yorucuydu be...:zuhaha: :zuhaha:

6. LITTLE

LITTLE Well-Known Member

elleri itina ile kremlemek

kendini hasta hissettiğini iddia etmek

"tebdil-i mekanda ferahlık vardır" diyerek o koltuktan diğer koltuğa yayılmak

"Yazıklar olsun"u ıslıkla çalmaya çalışmak

Share This Page