Herhalde fazla söze gerek yok ama şöyle diyeyim: Doğa gönüllüsü sanatçıların bir araya gelip yaptıkları video`yu bende paylaşayım dedim işte klip : [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SYLYAIMYbRc[/ame] emeği geçenler ise şöyle : Yönetmen - Yapımcı: Fırat Çavaş Yardımcı Yönetmen: Tayfun Turan Kurgu: Fırat Çavaş Ses Asistanı: Cemre Kabaş Divane aşık gibi Söz & Müzik: Hasan Tunç Edisyon: Kalan Publishing - Mesam Düzenleme: Fırat Çavaş Kayıt, Miksaj: Stüdyo Çatı Mastering: Barış Büyük Web Dizayn, Grafik tasarım: Vildan Özfenerci Sponsor: KRIWEB HOSTİNG Özel Teşekkürler: Mark Johnson, PFC team, Semra Blake, Hasan Saltık, Ömer Faruk Albayrak Playing For Change, Doğa İçin Çal projesini desteklemektedir. Divane Aşık Gibi müzisyenleri: Akın Vardar Aslı Ayça Işıldar Aydinç Kişin Ayşegül Şirin Aytaç Bayladı Barbaros Cinpir Begüm Günceler Bestem Yuvarlak Bilge Kösebalaban Bora Yalçındıran Burak Şahin Can Şengün Cana Çankaya Cemre Kabaş Deniz Gökçeler Emir Yaşar Emrah Çokünlü Emrah Demiralp Emrah Karaca Ersan Özcan Esma Er Ezgi Özcan Fatih Ertür Fırat Çavaş Göray Özcan Kutsal Lütfü Evin Mehmet Can Narin Mertkan D. Yılmazer Muhammet Ali Şengün Murat Evgin Nejdet Parlar Ozan Tügen Özgür Kankaynar Özlem Türay Ramadan Serdar Öztop Serkan Çevik Sinan Keskin Tayfun Turan Tolga Kıyak Utku Yerebakan Yasemin Altuğ Yiğit Özdemir
" Yar senin sebebin'e .." Müthiş olmuş gerçekten. Her ses farklı bir anlam katmıs. Çok beğendim. Nice doğa severler kazandırırlır inşalalh bu sayede.
"Ülkemizde gençler örnek olacak çalışmalar da yapabiliyorlar. Doğa için elbirliği yapan yurdum insanları müthiş bir kollektif çalışmanın ürününü sergilemişler. Akıl edenin, emeğini katanın, paylaşımda bulunanın alnından öpüyorum." 21 mayıs 2011de açmış olduğum konuya bunları yazmıştım. Bakmak yeni aklıma geldi meğer yıllar önce konu zaten açılmış. Özür dileyerek kendi konumun silinmesini talep ediyorum (Kendim silemedim, yetkim yok sanırım. )