Umarım kimse açmamıştır diye içerlenmiştim Açmamışlar kiiiiii oleyy dedim bir anda. Yazmaya başlamadan önce aklımda o kadar çok kelime geçiyordu ki hepsi uctu bir anca heycan yaptım galiba :$ Doğum gününü unuttuğum için özür dilerim. Nasıl unuttum ff: Bazen bir dost, bazen derttaşım oldun. Her hatamda hep yanımda oldun. Hep de olmalıısın Hep başka türlü düşünmüştüm. En güzel resimlileri yapıcaktım. Olmadı.. Borcum olsun Benim için çok değerlisin. Birtanesin hatta Bazen sinirlenmiyorum desem yalan olur ama İyi'ki varsın işte :Lv: Doğum Günün Kutlu olsun canım :Lv: Hep ol var ol bizimle ol :Lv: Bu sene her istediğin olur inşallah canım. Her zaman yanındayım unutma. Pastamız :Lv: Bazı dostluklar vardır zaman mekan uzak yakın önemli değildir, bilirsin ki sıcaklığı sempatisi içtenliğiyle hep yanındadır. Sen bu dostluğun en güzel örneğisin.İyi ki doğdun iyi ki varsın.
Doğum günün kutlu olsun Özgür.Saat 03:39'da haberim oldu daha önce olsaydı hediyeni gönderirdim güvercinle
Doqum Günün Kutlu Olsun Abicim . :gül: Nice seneLere .. :canim: shaMariq'nda dediqi qibi . İYİ Kİ VARSIN . İYİ Kİ BİZİMLESİN . :Lv: :gül: :canim: :sak sak:
Yau o pastayı koymuşsun oruç oruç aklına gelmedi tabi Neyse artık onu zaten ben vitrine süs diye koyarım Teşekkür ederim dostlarım sizde iyiki varsınız ve iyiki burdayız . Bazen sinirle aksini düşündürdüğünüz oldu ama sizle çok mutluyum teşekkür ederim tekrar bitanesiniz:$ :Lv: :Frnds:
tamam adminimiz bitanemiz reyhanımızada özel teşekkür ediyorum :'(çok duygulu konuşma oldu . :gül: Buket Ufuk ve bütün site sakinleri hepiniz çok özelsiniz zaten biliyosunuz tekrarlayalım yinede teşekkürler
Doğum günün kutlu olsun , İyiki varsın , Nice senelere (Biraz geç oldu ama kusura bakma [pastada 1o numara ])