Tarama Tinkerbell Düzenleme Ser_reS ARKA KAPAK ÖZETİ Babasını bulmak zorundaydı. Hastanedeki işlerini yüzüstü bırakıp Arap çöllerine gelmesinin nedeni buydu. Ünlü bir arkeolog olan babası göllerdeki kayıp uygarlıkların peşindeyken tek iz bırakmadan kaybolmuştu. Herkes onu ölü kabul ederken, içinden bir ses Bethany 'ye babasının yaşadığını söylüyordu. Babasını bulmalıydı. Çöller onu durduramazdı. Ama ya Bayrar Şeyhi Zakir'in emirlerine karşı gelmesi mümkün olacak mıydı? Aby Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. PDF Gizli içerik: Bu alandanki gizlenmiş içeriği görmek için konuya yanıt vermelisiniz. Şuan çok mutluyum kardeşim dağıtım izninden süpriz yaparak erken geldi:Lv: gözüm harem falan görmez artık buk @ cnm sana ithaf ediyorum bu şeyhi sitemize arşivindeki değerli kitapları veren yelken arkadaşımın isteği üzerine ekledim kitabı ve ben kardeşimle buluşmaya kaçar normal şartlarda bu bdyi kimseye yar etmezdim:Lv: eski okuduğum favori kitaplarımdan ama bugunun hatrına tüm arşiv çöller sizin olsun:Lv:
bugün yavaş yavaş süteye bd eklenmeye başladı hafta sonum bunları okumakala dolu dolu gececek teşekkür ederim emeğine gönlüne sağlık
Şeyh çöl severlere müjde desenize.. Serres asıl müjdeli haberi sen almışsın. Gözün aydın bolca hasret gider kardeşinle. Ellerinize sağlık hanımlar. Stok yapma paylaş paylaaş.