En sevdiginiz 3 ögretmeniniz ve neden sevdiginizin 3 nedeni

'Forum Oyunları' forumunda MerikızZ tarafından 28 Mar 2010 tarihinde açılan konu

1. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

İsminden de anlaşıldığı gibi senden en sevdiğin 3 öğretmenin ismini yada branşı da olabilir yazmanı ve neden sevdiğini açıklamanı istiyorum hadi iyi eğlenceler :)

2. Dejavu

Dejavu Member

-Faruk Hisar en sevdigim hocam süphesiz oydu xD Bölüm sefimizdi liseyi o olmasa bitiremezdim devamsızlıktan ne zaman kacsam evden toplardı bide okulda sigara icerken ne zaman yakalansam ona soylerdım ıslem yapmazlardı xD

Emrin mert fizik hocamız iyi adamdı cok yaslıydı kulakları agır duyuyordu arkasını dondugunde cıkardık sınıftan ruhu duymazdı cok süperde dest anlatırdı :D

Murat hoca felsefe dersine girerdi zaten sınıfımız toplam 4 kısıydı goturudu bizi ögretmenler odasına her turlu muhabbeti yapardık

3. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

Tunahan Özdoğan bölüm hocamız çok kafa adam öğretmenden öte iyi bir arkadaş çok samimi konuşur sıcakkanlıdır. O olmasa php dersinden nefret ederdim herhalde.

İsmail Salman orta okulda fen öğretmenimdi ayrıca 3 sene sınıf öğretmenliğimi yaptı o da çok iyi bir öğretmenimdi oks sınavına onun sayesinde girdim yoksa liseyi bile okumazdım aklıma girdi yapabileceğimi gösterdi Allah ondan razı olsun.

Serdar Yeleri inglzce hocamdı nefret ederdim inglzce dersinden tanışmamızda kavgayla olmuştu derse girer girmez hoca benden bıkmıştı hemen disipline orada da baya bi kavga etmiştik ama zaman sonra hocanın gözdesi olmuştum şimdi hoca kendisi arayıp halimi hatırımı soruyor

4. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

Tunahan Özdoğan : hem öğretmen hem eğitmen...40 yılda bir bozuk olan moralimi düzeltebilen 2 insandan birisi (= , onun gibi bir abim dayım , komşum yada bu şekilde daha yakın bi tanıdığım olmasını isterdim...(onun gibisi ok ayrı konu...)

Yasir Geçit : bu adamın disiplin sistemine hayranım...sanırsam en lakayık öğrencisi benim...

Ebru Özge Alsancak : ilkokul 4. sınıf ingilizce öğretmenim , ben ona aşıktım.

5. Küflü Siyah

Küflü Siyah <b>Siyah İnci'miz (: </b>

en sevilen öğretmen emekliye ayrılan öğretmendir.
    en sevilen öğretmen hastalanıp derse gelmeyen öğretmendir.
    en sevilen öğretmen yaptıklarınıza göz yuman öğretmendir.
    :D:D:D

6. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

Gül Hocamın şu cümlesi geliverdi birden aklıma ;

En sevilen öğretmen en çok seven öğretmendir.

7. samyeli90

samyeli90 Well-Known Member

Matematik öğretmenim (Orta okul)
    Onur Şahin-Biraz katıydı falan ama çok iyi öğretmendi çok iyi ders anlatırdı dövme huyu yoktu
    Tarih Öğretmenim(Lise)
    Murat Hoca-Örneklerle ve hikayelerle ders anlatırdı çok severdim o yüzden
    Bilgisayar Öğretmenim(Orta okul)
    Dilşad Hoca-Hem kadındı hemde kafa dengiydi benimde iyi bildiğim bir ders di

8. kaliksaren

kaliksaren <b>Don't worry be happy</b>

7. sınıfta Fen Bilgisi öğretmenim vardı İzzet Hoca Azeri Türklerindendi. Bana Kimyayı sevdiren kişidir.
    Yine ortaokulda Türkçe öğretmenim Mustafa Balcı çok değer verdiğim biridir. O yaşta bile bize arkadaş gibi davranırdı.
    Lisede de Matematik öğretmenim Necati hocayı çok severdim. Süper bir matematik zekası vardı. Ayrıca öğretmenimizmiş gibi davranmazdı.

Bu Sayfayı Paylaş