Açıkçası bu aralar çok sessiz,bu da düşündürüyor beni..çok değerli insanlar tanıdım burda,gelecek ne gösterir bilmem,ama ne olursa olsun hep iyi yerlerde olsun küflü.. edit 8888.mesajım
ben zipper'e kısmen katılmıyorum,evet sessizlik var,benim tanıdığım arkadaşlar bildiğime göre hedeflediklerini başarmak için büyük bir çalışma içinde,o nedenle son zamanda çok sık uğramıyorlar, hayat hepimiz için inişli,çıkışlı daha başarılacak çok hedefimiz var. küflünün büyük bir üye kitlesi var,burdayız demek ki başarılısınız.bilgileniyoruz, güzel dostluklar kurduk,mutluyuz,mutlu ediyoruz.yöneticilere ve paylaşımda bulunan küflü dostlarına,dostluklarını esirgemeyen güzel gönüllü arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.sitemiz inşaallah böyle güzelliklerle devam eder.:saygilar::gül:
sevgili lady-küflü,küflünün iyi bir yer olduğu su götürmez bir gerçekkeşke siz eski üyelerle biz yeni üyeler kaynaşsaydık da,küflü çok daha keyifli,sesli bir forum olsaydı dört senedir aktif ve her gün eklenen üyeleriyle daha da büyüyeceği kesin bir yer küflü..o günleri biz de görürüz inşaallah
Gerçek fikrimi yazsam mı bilemiyorum pl1 arkadaşım için geldim başta, yani onunla beraber ama ara verdim geldim iyi birkaç arkadaş edindim ama ... yine de bilemiyorum seviyorum burayı ama birşeyler eksik... (üzgünüm gerçek fikrim bu)