Gençlik Kebabı

'Yemek Tarifleri' forumunda NySa tarafından 15 Tem 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. NySa

    NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

    [​IMG]
    MALZEMELER
    4 adet biftek
    4 adet patates
    6 adet kırmızı çarliston biber
    6 adet yeşil çarliston biber
    4 adet domates
    1 adet kuru soğan
    1 yemek kaşığı margarin
    1 tatlı kaşığı buğday nişastası
    1 çay kaşığı hardal
    Karabiber
    Tuz

    Kızartmak için:
    1 su bardağı sıvıyağ

    HAZIRLANIŞI
    Patatesleri suda bekletin. Bu arada 4 adet bifteği uzun parmak şeklinde doğrayın. Tavaya 1 yemek kaşığı margarin, zar şeklinde doğranmış soğan ve eti koyun. Et, suyunu bırakıp çekince karabiber, tuz ve 1 tatlı kaşığı buğday nişastası koyun, 4-5 dakika soteleyin. 1 su bardağı su ve 1 çay kaşığı hardal ekledikten sonra 25 dakika daha pişirin. Su kalmamalı.
    Suda bekleyen patatesi temiz fırçayla temizleyin. Kabuğunu soymadan ince ince dilimleyip tuz serpiştirin. Kızgın yağda patatesi kızartın. Aynı yağda yeşil biber, kırmızı biber ve dilimlediğiniz domatesi kızartın. Bütün sebzeleri servis tabağına alın, bifteği koyun, pilav eşliğinde servis yapın.
     
  2. eXtreme

    eXtreme ¤ <b>Asi</b> ¤

    Gerçekten iştah açıcı bir görüntüsü var
     

Bu Sayfayı Paylaş