Göbek eritmek için doğal yöntem

Discussion in 'Beslenme-Diyet-Egzersiz' started by sha., Oct 12, 2010.

1. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Karın yağlarını eritmek için uygulanan diyet en zor diyetlerden biridir. Bu diyetle birlikte mutlaka spor yapılması gerekmektedir. Eğer bir spor merkezine gidebilme imkanınız yoksa karın yağlarını eritmek için hareket şekillerini öğrenerek evde de uygulayabilirsiniz.

Göbek eritmek için sürekli olarak egzersiz yapın. Ayrıca soya sütü ile göbek eritmek mümkündür. İp alayabilirsiniz.
    Şimdi sizlere karın yağlarını eritmek için doğal bir yöntem vereceğiz:

-1 çorba kaşığı okaliptüs yağı
    -1 çorba kaşığı limon suyu
    -1 çorba kaşığı susam yağı
    -1 çorba kaşığı biberiye yağı

Bu 4 maddeyi bir kap içerisinde karıştırın ve karın kısmınıza yuvarlak hareketlerle masaj yapın.

2. sevdem

sevdem Well-Known Member

bu yontemi denediniz mi..bu karısımı yaptınız mı...

3. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

sevgili sevdem
    lahana yağı fındık yağı gibi bir çok şeyi denemiş biri olarak
    beslenmedeki aşırı yağ tuz oranını indirmeden tatlılardan uzak durmadan
    ve göbek egsersizleri olmadan göbek incelmez incelsede sarkan kısımları
    sıkılaştırmak ıcın egsersız şart ;)
    ve onun yanında bu yağları kullanırsan kısa sürede etkisini görürsün
    denemş biri olaraktan cevap verdım umarım yardımcı oldum ;)

4. sevdem

sevdem Well-Known Member

ben gunde 1 sat yuruyorum....yemeklerimde de tuz ve yag kullanmıyorum....mumkun oldugu kadar dikkat ediyyorum ama kilo veremiyorum...

yardımın icin tesekkur ederim serres;)...en kısa zamanda uyguluyorum....

5. acina82

acina82 Member

Kilo verememe gibi bir durum imkansızdır. Muhakkak her kişinin beslenmesinde abarttığı bir besin gurubu vardır.Bunları hayatınızda mümkün mertebe en aza indirmelisiniz.Karbonhidratlardan ekmek; minerallerden tuz gibi. Ana gurupları almak ama doymadan sofradan kalkmak kilo vermede esastır. Günde 3 litre su tüketimi şarttır. Kilo vermeye başlayınca sıkı bir karın için ise tek yapılması gereken mekik çekmektir.
    Lakin bunu benim gibi abartmayın. 60 mekik çekip bir hafta gülemediğimi biliyorum:) Karın kaslarınızda ağrıyı hissedince mekiği bırakın. Zayıflamak beyin ile de hipotalamus nedeniyle belki de çok alakalı. Zayıflayacağınıza inanın. Aç ama güzel gezin. Tercih bize ait.
    Sağlıklı; mutlu günler dilerim.

6. sevdem

sevdem Well-Known Member

galiba ben beyinde halledemedim daha....nasıl olur ki....kabuslarım kilolar....aslında 55 kilodan 65 yukseldim bir yıl icinde ....yassadıgım saglık sorunları nedeniyle.....kullandıgım troid ilacları yuzunden 10 kilo aldım....ameliyattan sonra da baska bir saglık sorunu yasadım(bel fıtıgı)yaklasık 8 ayda bu sorunla ugrastım ve mecburen ameliyat olmak zorunda kaldım....ameliyat olalı 1 ay oldu ....gunde en az yarım saat yuruyus yapıyorum ama suan vucudumu normal bir sekilde kullanamıyorum....

tek sorun 1 lt su icebiliyorum...hamdolsun suan iyi sayılırım ama beyinde halledemedim kiloları....

7. acina82

acina82 Member

Geçmiş olsun.Sizin durumunuz da gayet az kilo almışsınız. Bence metabolizmanız hızlı. Sağlıklı hale gelince hızla verirsiniz.

8. sevdem

sevdem Well-Known Member

tesekkur ederim ama yine de kiloları verememek en buyuk korkum ...

9. Ser_reS

sevgılı acına verdiğin n aydınlatıcı bilgiler için çok tesekkürler
    bazı yerlere katılıp bazı yerlerine katılamıyorum maelsef
    ben 1 yılda 27 kg verip 6 ayda 35 cm göbek erıttım nasılmı ?
    günde 100 mekik ıle baslayıp 500 mekiğe çıkardım
    50 cek 10 saniye dınlen sonra 50 cek
    bunu spor hocamın tavsıyesıyle yaptım
    gunde kışın 2 2.5 lt yazın 3 lt ve yaptığın egsersıze gore 4 lt bıle içmen gerekebılıyor
    ve ac gezmek en buyuk yanlıs
    gobek neden yağ bağlar ?
    afrıkada ac cocuklar neden gobeklerı sıs hep düşündükmü?
    öğün atladığımız zaman vucud alarmda ne yersen göbeğe yağ olarak stok yapıyor
    ac kalınca ordan yakmak ıcın..
    ve ne kadar az yersek vucud okadar az yemegı sındırmek ıcn calısır
    metobolızma yavaslar
    saglıklı olmak kaydıyla az ama sık öğünler vucudu hem sureklı calısır tempoda tutar
    hem aclık cekmeden kg vermeyı sağlar ;)

10. acina82

acina82 Member

Vayy. 400 mekikle başlamak. Helal olsun diyorum.
    Benim aç kalmaktan kastım; aslında orada kendimi yanlış ifade etmişim porsiyon azlığıdır. Yani normalde iştahı açık olan ben örnek verecek olursam bir tabak pastırmalı kuru fasulye ile yarım ekmeği yerim. Ama diyette iken ekmek bir dilim tabakta dolu dolu olmayacak. Salata mesela sınırsız olabilir. Lakin ne kadar salata yersen ye; bir müddet sonra acıkıyorsun.
    Ben yaprak sarmasını tencereden aşırarak bile bir saatte biterecek iştaha sahibim.:)
    Lakin diyette isen ara öğün olarak beş yaprak sarması, bir porsiyon yağsız yoğurt kafidir.
    Ne yazık ki sağlıklı beslenme ile ben açım. Eminim sizler öyle olmazsınız.

11. Ser_reS

ben yıllardır sağlıklı beslenme ıle yola devam ;)
    arada tabıkı kacamaklar olucak
    ama ac degılım
    saglıklı beslenme sadece yesıllık yeme değil
    yag tuz kullanmadan makarna da yerım
    az yağlı tuzlu pılavda ;)
    dıyet ömür boyu olmaz
    hep dıyorum normal hayatta devam edebılıcegımız beslenme ile
    kg verıp form korumak onemlı ..dıyet bıtınce ne olur o kglar gerı gelır ;)

12. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili arkadaşlar 160 cm boy )ve 80 Kilodan fazla gelen birisi mekik çekemiyor ki başka ne tavsiye edersiniz

Share This Page