Siz karar verin güzelmi iğrenç ötesimi bu geyikler GeyikLer =) Soru: 4.murat neden intahar etmiş? Cevap: İlk 3'e giremediği için --- Soru :Bayan otobüs şoförü işinin ilk günü işten ayrılmış neden? Cevap : Öğrenciler paso gösteriyormuş,korkmuş.. --- - Evlenmeden olmaz Erhan - O zaman evlenince ara beni... Soru: Ordunun dereleri yukarı akarsa nolur? Cevap: Newton g.t olur. --- Soru: Metroseksuel nedir? Cevap: .bnenin yer altından gideni... --- Soru: Otuz Laz denizci boğulmuş, neden ? Cevap: Denizaltıları bozulunca ittirmeye kalkmışlar --- Temel yeni bir ayakkabı almış ayakkabıcıda ilk bir hafta sıkabilir demiş. Temel de ilk hafta giymemiş. --- -Abi kızı çok istiyom babası vermiyor... -Olm babasını naapcan? Kız versin yeter... --- Soru: Karnı aç olan eşcinsele nedenir? Cevap: topaç --- Soru: Karadenizli askerin silahına ne denir? Cevap: Lazer silahı. --- Soru: Medyum Memiş kaç kardeştir? Cevapört kardeştir. 1-Small Memiş 2-Medium Memiş 3-Large Memiş 4-Xlarge Memiş --- Soru: Adamın biri havuzdan çıkmış Havluyla kurulanmaya çalışıyomuş ama bir türlü kuruyamıyormuş. Neden? Cevap: Çünki adamın yaşgünüymüş -------- Soru: Bir adam OMO'yla yıkanmış ve maymuna dönüşmüş neden? Cevap: Çünkü OMO'yla yıkanan herşey ilk günkü gibi olur. ---------- Adam 7 gün boyunca nezle olmuş. Sıkılmış bugün de petekle olayım demiş. ---------- Soru: Yere Düşmeyen Kalem Hangisidir.? Cevap: Pilot Kalem --------- -bagırsak kurtları bagırsakta yaşar bagırmasak da ----------- -bu ericson başka erik yok ------------ Soru: Adamın biri hindistanda yürüyomuş.Kafasına BUDA heykeli düşmüş ne demiş? Cevap: "Başıma buda mı gelecekti?" ------------ Soru: John Wayne'nin ebesinin adı nedir? Cevap: Ebeveyn uhauhauha ---------- Dün cd'ciden Marlon Brando'nun filmini istedim,Babayı verdiler ------------ -size astronomik bir teklif yapacağım, benimle uzaya çıkar mısınız? uhuahuhauh --------- Soru: fatih ürek'in üstüne top düşerse ne olur? Cevap: piştiiiiiiii.... öhöhöhöh ------------ Erkek = Hani biz boy abdesti alıyoz ya.... Kız = eeeeee Erkek = Sizde girl abdesti mi alıyonuz? uahuahuh --------- -Abi bugün aşı olcakmışız -Ne aşısı -Bakış aşısı ----------- Soru: adamın biri yatmadan önce baş ucuna bi bardak su koyuyomuş nie? Cevap: Çünkü suyun kaldırma gücü war............... ---------- A: Boynum tutuldu B: eeee... A: ben de kulaklarımı kiraya verdim ---------- olm sen suda batmazsın ha Niyekine lan? Olm suratın kayık be senin ---------- Soru: Adamın biri bilgisayarın başında sabahlamış, sabah hasta olmuş niye? Cevap: Çünkü Windows açıkmış. --------- -Sen hiç maydonozun arkasına saklanmış adam gordün mü? -Hayır! -Demek ki iyi saklanmış. ----------- Soru: Bir çocuk hiç patik giymiyomuş neden Cevap: anti-patikmiş