herşeyden önce seni tanıdıgım için çok şanslıyım ben. beni tanıstırdıgı için önce abla'ma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. kimi zaman abi kimi zaman dost oldun. ama her durum da mutlulukta ve üzüntümde bir arada olduk. sana neeler neler yazicektim ama sen benim için değerli oldugunu farkındasın zatten. seviliyorsun çünkü.. iyi ki dogdun, iyi varsın, nice mutlu yılllara :Lv: :mjk: dipnot; sevildiginizi unutmayınız efenim. :Frnds:
Hadi bide burdan yazalımmm.. Yillar önce bir melek acmis gözlerini dünyaya Bu melek benim S i r d a s i m // K a r d e s i m olmus Bugün onun dogumgünü ve ben onu tanidigim icin ne kadar sansliyim biliyorum. Çok uzun zaman olmadı tanışalı bugün ama geçen sene tanıştık .. Tam 1 yıl oldu bugün Ama biz öyle benimsedik ki birbirimizi .. Öyle bir bağ kurduk ki aramızda .. :] Sanki yıllardır birbirimizi tanıyoruz çok uzun yıllar. Araya kırgınlıklar da girdi küslük de .. Ama biz hiç vazgeçmedik birbirimizden vazgeçmicez de Yeri geldi ağladık yeri geldi güldük .. Evet kısa zamanda olsa çok şey paylaştık biz Bazen kızdırdım onu tabi ben ona kızdım da .. Bazen birbirimizde ki yerimizi bilmiyormuş gibi söylendik de .. Ama aramızdaki bu kuvvetli bağ hiç kopmadı .. Sadece gerilip biraz canımızı yaktı ama geçti . Biz boşuna " kardeş " sıfatını vermedik birbirimize .. Sahte ve sıradan değiliz en hasından kardeşiz ;D . Bilmeyenlere öğretir anlamayanlara anlatırız .. Kada’m değerlim,kıymetlim .. Özelsin / Ayrısın / Farklısın / Başkasın /Teksin . Öyyylesiiin Böyylesiiin [: Kimse Onu ben kadar sevemez o'da kimseyi ben gibi.. Bende ki yerin çok farklı.. Öyle bir zaman da çıktın ki karşıma hani tam unutmuşken dost arkadaş sırdaş can v.s maddelerini. Her şey seninle yeniden girdi hayatıma.. O kelimenin hakkını fazlasıyla verdin veriyorsun da.. En zor anlarımda en zor zamanlarımda en çekilmez günlerimde hep sen oldun yanımda..Hepte ol bitanem.. Şu net aleminin bana kazandırdığı en değerli kişisin.. Seni anlatmaya kelimeler yetmez o kadar saf ve temiz bir yüreğin var ki.. Onu kimsenin üzmesine izin verme.. Mutlulukların en güzelini hak ediyorsun.. Bir gün o mutluluğu yaşıyıcaksın ben inanıyorum .. İyiki hayatımdasın benim .. İyiki elimi bırakmayanımsın .. İyiki kardeş bildiğimsin .. Sen ; İyiki Doğmuşsun sen.. İyiki heeep yanımda olmuşsun . En kötü anımda tek sözün yetiyosa Seninle varım EN DİBE kadar ;] .. Varlığına binlerce kez teşekkür ederim :Lv: Seni çoooook ama çoooooookkk seviyoruuuuumm .. buda benim pastamm sana ugur getirmesi için :gül:
reyhanımmm çok teşekkür ederiiiimmm cnm benim sende iyi ki varsın ve seviliyosun (şımarma hakkımı kullanmak istiyorum :$ ) yeğeeenn çok teşekkür ederim kadam söyliyecek kelime bırakmadın ban sadece iyiki vasın diyebiliyorum ve çok teşekkürler
Doğum günün kutlu olsun fanatik insan, Nice mutlu senelere. Hep sevdiklerinle ol hep mutlu ol.. Mutluluğun başkalarının ellerinde değil senin kalbinde olsun Aradığın herşeyi bulman dileğiyle ( Biliyorum şarkılarımı özlemişssindir ama burda şimdi söyleiyipte kulaklara zarar vermiyeyim ama doğum günü şarkısını söylemeden de olmaz ( Hepiiiii börteyyyyy tuuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hepi börtey tu yuu hepi börtey hepi börtey hepiii börteyyyy tuu yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Doğum günün kutlu olsun, gülümün ultra aslan dayısı :^^: ayrı bir renk, ayrı bir neşesin forumda.. iyi ki doğdun, iyi ki varsın
teşekkürler sevdacccımmm teşekkürler ejefn var olmamın iyi olduğu konusunda eminmisiniz teşekkürler meleq
25 haziran normal bi tarih değil. . . 25 haziran Giallo Rossomuzun , Yani bir ultraslanın doğum günü ! Bugün Tüm ultrAslanlara Bayram ! Doğum günün kutlu olsun üstad.Nice senelere.Hep böyle kal ! Ölmeden bi gün önce Fenerbahçeli olabilirsin ama (şahsen ben öyle yapıcam )
Neyseki tek geç kalan ben değilmişim Düğün telaşından ancak yazabiliyorum, Doğum günün kutlu olsun, nice senelere Giallo Rosso
teşekkür ettim ventura sevindim ejefn yeğenim ramçom çok teşekkür ettim teşekkürler seaboy teşekkür ettim adminim