Malzemeler: 1 su bardağı sıvı yağ 3 su bardağı un 4 tatlı kaşığı nişasta 1 su bardağı hindistancevizi 1 çay bardağı pudra şekeri 1 küçük çay bardağı su 3 yemek kaşığı süt 2 yemek kaşığı portakal kabuğu reçeli ( yada iki portakal kabuğu rendesi) portakal kabuğu rendesi incecik doğranacak Bütün malzemeler yoğurma kabına konur sert bir hamur yoğrulur. Hamur çok gevrek olacağı için toparlamakta zorluk çekebilirsiniz korkmayın elinizi yağlayarak toparlayın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopararak yağlanmış fırın tepsisine sıralayın. 175 derecede 20-25 dakika pişirin. Üzerine soğuduktan sonra pudra şekeri serperek servis yapabilirsiniz. Alıntıdır.