içim yanıyor yanıyorda kalbim sızlıyor hasretin öyle çöktükü içime gözlerimdeki yaş soğuk namlunun ucundan çıkan mermi gibi düşüyor yüreğime hayaline dalıyorum ateşler içinde bedenim yatakta deli gibi kıvranıyorum seni hissetmek istiyorum seni yaşamak istiyorum sadece küçük bir fotoğrafın var avuçlarıma alıp sımsıkı sarıldığım ona ağlayıp onunla avunduğum birde hayalin var hayatıma sebeb gösterip teselli olduğum ya düşlerim kabus dolu gecelerim ya hiç durmadan ağlayan gözlerim ya içimi parça parça koparan duygularım işte o an soğuk namlunun ucuna getiriyor hayalini bile kuramıyan gözlerim sensiz yasayamayan bedenimi bitanem sensiz geçip giden yıllarım durmadan vazgeç bu sevdadan diyor belkide hayatımdan bu diyardan git diye sen yalvarıyorsun bana unuttuğun söyleyemediğin maziye gizleyip vaz geçemediğin bir sevda var belkide yüreğinde ama unuttuğun bir sey var bitanem benide yıllar önce hapsettin sevdana aşk dedin aldın sevgi dedin fazlasıyla aldın ben senin için ölürüm dedin can verdin canıma şimdi bu canı sebebsizce terketmen niye terkettiğin gün bende kıyarım bu cana basar giderim tetiğe hem canından hemde hayatından cıkar giderim çünkü içim yanıyor yanıyorda kalbim sızlıyor bitanem