Krep için: 2 su bardağı un 2 adet yumurta 2 su bardağı süt bir fiske tuz az sıvıyağ Ispanaklı harç için: 700 gr kadar ıspanak 1 adet soğan 3 yemek kaşığı krema 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi karabiber, tuz Üzeri için: 2 adet büyük boy domates rende kaşar tuz, karabiber. Hazırlanışı: * Krep harcı için gereken malzemelerin tamamı bir çırpıcı ya da rondo yardımıyla karıştırılır. Daha sonra hafif yağlanmış ve kızdırılmış yapışmaz yüzeyli bir tavaya bir kepçe ölçüsü kadar krep harcından alınır, tavaya güzelce yayıldıktan sonra arkalı önlü eşit kızarana kadar pişmesi sağlanır. *Yemeklik doğradığımız soğanla birlikte temizleyip ayıkladığımız ıspanaklar yaklaşık 5-6 dakika kadar kavrulur. Ocaktan indirmeye yakın içine krema, rende kaşar, tuz ve karabiber ilavesi yapılır. * Krebin içine ıspanaklı harçtan konularak bohça şeklinde katlanır ve kreplerimiz daha sonra bir fırın tepsisine dizilir. * Domatesler rendelenip biraz tuz ve karabiberle tatlandırıldıktan sonra hafif suyunu çekene kadar pişirilir. * Kreplerin üzerine domates sosu ve biraz kaşar rendesi konularak 190-200 derecelik ön ısıtılması yapılmış fırında sadece kaşarlar eriyene kadar kısa bir süreliğine pişirilir. Alıntıdır.