Gelişim Beyaz Dizi Yedi yıl önce Valerie, Maryland'deki evinden ayrılmak zorunda kalmış, o günden sonra onun adım bile anmayan büyükba- bası şimdi ölmüştü. Valerie kısa bir süre için bile olsa, oğluyla birlikte eve dönmek ve Judd Prescott ile karşılaşmak zorun- daydı. Bu zoraki beraberliğin tüm rahatsız edici yönlerine rağmen Judd, Valerie için hâlâ çekiciliğini koruyordu. Oysa Valerie yedi yıl önce onun yüzünden evi terk etmişti ve Judd yıllar sonra dahi bu kaçışın gerçek nedenlerden habersizdi Hidden Content: You must reply before you can see the hidden data contained here.
Ellerine sağlık. Yakında arşivde yok 'yok' olacak sayenizde glişimciler Her zaman dediğim gibi tadı başka gelişim bdlerinin. Teşekkürler Ebrucuğum paylaşımın için. Gönlüne sağlık
Öncelikle hepimizin gençlik, spor ve Atatürk'ü anma bayramı kutlu olsun! Emeğin için, paylaşımın için çok teşekkür ederim.
emeğine sağlık ebru Coraline kesinlikle haklı, ben mesela olmayan bd bulamaz oldum, tembelliğim ondan yani:füü:
teşekkür ederim...emeğinize,yüreğinize sağlık...bir harikasınız,gelişim yayınları olunca bd'lerin tadı bir ayrı güzel oluyor...çok çok teşekkürler...