Malzemeler; Kakaolu kat için; ½ litre süt 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 2 yemek kaşığı nişasta ½ su bardağı toz şeker 1 paket vanilya Frambuazlı yoğurt katı için; 1 kase bebe bisküvisi 400 gr süzme yoğurt 5 yemek kaşığı pudra şekeri ½ su bardağı frambuaz püresi ½ su bardağı bütün frambuaz Hazırlanışı; Kakaolu muhallebi için, tüm malzemeleri bir tencereye alıp karıştırın ve ocağın üzerine alıp, muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirin ve kaplara bölün. Üzerine bebe bisküvilerini kırarak paylaştırın. Yoğurtlu kap için, süzme yoğurt, frambuaz püresi ve pudra şekerini karıştırın. Kakaolu katın üzerine dökün ve bütün frambuaz parçalarını içine serpiştirip üzerine de koyarak süsleyin.