Kalpsizim Adın geçiyordu şiirlerimde izafet.Com - Kalpsİzİm Ve her söyleyişimde ismini Nutkumda düğüm oluyordun Ve bir gözyaşı oluyordun , isminle düşen Ben aşkı hiç yakından yaşamadım biliyormusun? Aşkım diye sarıldığım beden olmadı hiç ! Öpemdim hiç sevdiğimi , koklayamadım Söyleyemedim gözlerine bakarak sevdiğimi Paramparça olmuş yüreğimde En büyük parçaydın sen Derdimi anlattığım dostlarımın aklında bir isimdin sadece sen! Bağırabilseydim ... Haykıra bilseydim kuytu karanlıklara İsminle akan gözyaşlarımı Yağmur diye yağdırabilseydim üstüne Beyaz doruklara dikseydim seni Ve okyanus diplerine gömsm bedenimi Bir daha görmemek için Bir daha duymamak için kapatsam gözlerimi... Ve sen benden habersiz, Öyle dalgınsın ki hayata Öylesine körsünki sevdiğim Yanında senin için ölen bni görmüyorsun... Yüreğimde taşıdığım bir umut, Yani sen,Umudusun bu aşkın Ve ben hep sensiz yaşıyordum sevdamı ... O yüzden bu aşkın adı umutsuz aşk ... Her ağlamaklı gecemde İsminden kalan gözyaşlarıyla Yazdığım bir şiirdin Hiç sevmesende , sen benim sevdiğimdin Ve ben hala kalpsizin tekiyim , seni sevdiğimi söyleyemediğim için
Paramparça olmuş yüreğimde En büyük parçaydın sen Derdimi anlattığım dostlarımın aklında bir isimdin sadece sen! tskler