Malzemeler; 1 su bardağı börülce haşlanmış 1 su bardağı mercimek haşlanmış 1 su bardağı nohut haşlanmış 1 su bardağı erişte 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı domates salçası 1 yemek kaşığı biber salçası 2 adet kuru Arnavut biberi bütün 5 su bardağı et veya tavuk suyu 2 su bardağı su 1 yemek kaşığı un Zeytinyağı Tuz Karabiber Hazırlanışı; Nohut, börülce ve mercimeği haşlayın. Soğan ve sarımsakları küçük doğrayın. Tencereye zeytinyağını ekleyin soğanı ekleyip kavurun, yumuşayınca sarımsakları ekleyin. Salçaları ve unu ekleyip kokuları çıkıncaya kadar kavurun. Tavuk veya et suyunu ilave edin. Kaynamaya başlayınca haşladığınız bakliyatları, Arnavut biberlerini ve erişteleri ekleyip erişteler yumuşayıncaya kadar pişirin. Son olarak tuz karabiber ekleyip karıştırın ve dilerseniz üzerine baharatlı tereyağı eritip servis edin.