Malzemeler: Taban için 1,5 paket burçak bisküvi 2 yemek aşığı erimiş tereyağ bir avuç ceviz veya badem Ara kreması için: 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt 1 küçük kutu labne peyniri 2 paket limonlu jöle 1 su bardağı kaynar su 1 su bardağı soğuk su Üst malzemesi: istediğiniz bir dondurulmuş meyve(frambuaz,vişne,böğürtlen)ben böğürtlen kullanım. 1 paket vişne jölesi 1 su bardağı kaynar su Yapılışı: bisküvi,erimiş tereyağ ve badem robotta kıyılır. 24 cm lik kelepçeli kalıba sıkıştırarak basılır. 1 su bardağı sütle hazırlanan krem şantiye labne eklenir çırpılır. 1 su bardağı kaynar suyun içine 2 poşet limonlu jöle eritilir,1 su bardağı da soğuk su konur. hazırlanan şanti,labne karışımına eritilen limonlu jöleler eklenir birlikte çırpılır,bisküvinin üstüne dökülür.buzdolabında sertleşmesi için en az 2-3 saat bekletilir. dondurulmuş meyveler robotta çok ezmeden kıyılır,vişne jölesi 1 bardak kaynar su ile hazırlanır,meyvelerle karıştırılır.Sertleşen cheesecakekin üstüne dökülür bir kaç saat dinlendirip servis yapılır.