Sana değer verip aşkı bulacağıma X'e değer verip Y'yi bulurum--- grubu -Üniversite dediğin 4 senede bitmez diyenler--- grubu -YİYİM İÇİYİM SI.IYIM YATIYIM -AKÜ nün bir araba parçası değil de,bir üniversite olduğunu bilenler--- grubu -Alkolü siyasi simge yapalım,üniversitelere sokalım... -derslere girmeyipte yerine imza attıran üniversite ögrencileri--- grubu -Türban serbest olursa, başına iç çamaşırı giyicek üniversite öğrenciler--- grubu -üniversite kantinide derse çıkmayıp langırt oynayanlar--- grubu -üniversite haracından pardon harcından bıkanlar --- grubu -fen liseliyiz die üniversite garanti zannedenlere gıcık kapanların mekanı..--- grubu -vanlı olup üniversite okuyanlar yada üniversite okuyup vanlı olanlar--- grubu -Efes Pilsen üniversite öğrencilerine sponsor olsun!!!--- grubu -üniversite yerine facebook'tan mezun olucam--- grubu -her ay makarna yeme rekorunu zorlayan öğrenci evleri--- grubu -Ne İnsanlar Tanıdım Ev Telefonunu Arayınca Nerdesin Diyen!!---grubu -EV YAPACAKSAN TUĞLADAN,KIZ ALACAKSAN MUĞLADAN--- grubu -BEYAZ EV-ÇALIKUŞU SOSLU DÜRÜM SEVENLER DERNEĞİ --- grubu -aşk basittir, oluyosa nasiptir, olmuyosa hassss.tir--- grubu( ) -aşk bir elma şekeridir.. şekeri bitince kazığı kalır..!---- grubu -senin aşkın yalanmış, bana yalanmamış bi aşk lazım --- grubu -Aşk bir sabunsa köpürt beni hayriye---grubu -DELİ sormuş DELİye aşk nedir?Die.DELİ gülmüş DELİye;Ben niye DELİ oldum!die---grubu -ders alttan alınır aşk alttan alınmaz diyip ikisinden de kalanlar....---grubu -No Aşk No Dırdır... Only Makara Only Gırgır...---grubu -Aşk dudaktan kalbe insin acilennnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!---grubu -Çirkin kadın vardır Midesiz erkek çoktur Wodkanın suçu yoktur...---grubu -NuRi ALçO KaDıN SıĞıNmA Evİ Açılsın isteyenler---grubu -Türkiye'de 1 Erkeğe 3 Kadın Düşüyormuş Hakkımı Kim Yiyrsa Haram Zıkkım Olsn---grubu -çirkin kadın yoktur, az votka vardır...---grubu -Bülent Ersoy Özüne Dönsün Erkek Olsun )---grubu -Sevgililerin Ortalıkta Sevgi Gösterisinde Bulunmasına Gıcık Olan Saplar -Sabah Diline Dolanan Aptal Şarkıyı Akşama Kadar Söyleyenler---grubu -ASıL ApTaL OLaNLaR EsMeRLeR---grubu (bu grubu kuran kadın bir sarışın ) -Ordunun dereleri yukarı aksa newton g*t olur dienler ? -Emolara Kafam girsin -şerefsizim facebook benim aklıma gelmişti -Efes 1 ytl olsun. İki alana bir bedava olsun. Kapağından bedava çıksın. -40 yaşıma da gelsem uzun eşek oynarım diyenler. -Amerika'da Texas, Türkiye'de Manyas -her sevgilim bir kere versin karım bakire olsun! -ebemi de bulucam facebook'ta allahın izniyle -******* çete savaşlarınıza lan!!! Playstationda yenilince kol'a bahane bulanlar -önemli olan ne iç güzellik nede dış, kafalar güzel olsun yeterr.. -TRT-2 dekı Bonus kafalı Resım yapan amcayı sevenler -Kopya Çektim Pişman DEğilim Bidaha Olsa Bidaha Çekerim Diyenler -İlkokulda çöp kutusunun başında topluca kalem açanlar -NeyLeyim ben Sarı diyince Kırmızı demeyen sevgiliyi. -A.Q Küfür Deil Tepkidir Diyenler -Batarken Güneş Ardında Tepelerin, Amına Koyum Bütün Teletabilerin -alkolik hareket engellenemez Kaleme para vermeyip başkalarından araklayanlar -**öğrenciyim ama içki sigara hertşey war diyenler ** -Bekarım - Bakarım ...ve Tanrı kıroyu yarattı. -Bir Teneke Kutu Kolaya Öpücük Veren 2 Litre Kolaya Ne Verir Acaba -Alkol kontrolünü Aysun Kayacı yapsın diyenler.. -Bahçıvan şöföre,şöför aşçıya,aşçı uşağa,sonrada herkes uşağa... -ben güzele güzel demem kafam güzel olmadıkça
yastığın soğuk tarafı için yastığı çevirenler grubu durup dururken 1 milyon olalım grubu bezbebek-nana artık insan olsun hakanda nanaya koysun grubu Sen uzun bRSey yazDıqınDa kRSınDakinin yaLNızCa 'OK' DeMeSiNe uYuz oLanLaR AGA AÇIK KIZ VAR MI DİYENLERDEN NEFRET EDENLER grubu pınar süt déqıL héLaL süt émmiş kız/ érkék arayıpta buLamayanLar grubu Anti Dj ateş grubu Raid EmoLara Özel "Emosavar" Üretsin DiyenLer grubu Belediye bütün EMOları zehirlesin diyenler grubu Milletvekilleride KPSS ye girsin 70 alamayan Köyüne dönsün Diyenler grubu ßülenT Ersoy’ Dan KorkanLar grubu Erdoğan Geometriyi Ögrende Gel Teğet Kenardan Geçer! grubu Terazi-Lastik , Jimnastik Arasındaki Alakayı Hala Çözemeyenler Buyursun!! grubu Okeyde Dolu Diyenlere Kıl olanlar grubu 1 Tane Silgiyi Snıfta 20 Kişi Kullananlar xD xD grubu Okulda Canı Sıkılınca Sıraları Karalayanlar........x) grubu Tayyip in saçları beni tahrik ediyor. O da türban taksın! diyenler grubu sürekli lay's yiyen ayşe teyzenin sağlığından endişe edenler grubu beni ben olduğum için seven 100 kişi aranıyor hayır işi grubu SaCLaRı KıSa véYa KöTü KéSéN KuaFoRLéRDéN NéFRéT EDéNLéR... grubu fenerbahçe futbol takımıysa başına Ajdar geçsin diyenler grubu bunlarda bnm rasladıklarım xD