Kurabiye Malzemeler: Yarım paket margarin (oda sıcaklığında) Yarım su bardağı sıvı yağ 3-4 yemek kaşığı süt 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 5 kaşık pudra şekeri (daha tatlı isterseniz sayıyı arttırın) 1 yemek kaşığı sirke (herhangi bir sirke türü olabilir, evde ballı elma sirkesi vardı, ben onu kullandım) 2 yumurta 3-4 bardak un Üzeri İçin; Kırık fındık Yapılışı: - Margarin, un elle iyice karılır. - Bir yumurta beyazını üzeri için ayırın. - Yumurta, kabartma tozu ve vanilya, pudra şekeri, sirke katılır yoğurmaya devam ederken sıvı yağ, süt katılarak yoğrulmaya devam edilir, çıtır çıtır ele yapışmayan bir kıvam almalıdır. -Minicik parçalar elde yuvarlanarak, ister tamamını veya tepe kısmını yumurta beyazına değdirip kırıntı fındığa dokundurulur, yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir. - Önceden ısıtılmış fırında 175 derece de 30 dakika pişirilir. Afiyet olsun!!! Not: Ağızda dağılan kolay bayatlamayan bir kurabiyedir...Sirke çıtırlığını sağlar..