Malzeme 6 adet lavaş ekmeği 1+çeyrek çay bardağı sıvıyağ 2 tatlı kaşığı kimyon 2 tatlı kaşığı sarımsak tozu 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı karabiber mümkünse beyaz olsun 1 tatlı kaşığı tuz arzunuza göre attırınn yada eksiltin Yapılışı Fırınımızı 200 dereceye ayarlayıp ısınmaya bırakalım fırın tepsimizi aliminyum folyo ile kaplayalım. İsterseniz fırın kağıdı da kullanabilirsiniz. Ekmeklerimizi bir makas yardımı ile ayıralım ince olarak 12 adet yaprağımız olacak. Daha sonra üst üste koyarak önce ortadan iki parçaya,daha sonra cips ebatında üçgen parçalara keselim. Karıştırma kabımıza diğer malzemeleri koyup karıştıralım. Üzerine kestigimiz lavaş ekmeklerini ekleyip iyice ellerinizle alt üst ederek karıştıralım. Ekmeklerin her yerini kaplamaya dikkat edin . Fırın tepsisine yayalım fırın tepsiniz küçük ise iki seferde pişirin Yaklaşık 20 dakikada kızarıyorlar . Alıntıdır.