Trama Dzida75:canim: Düzenleme Ser_reS ABY Açılmış İçerik: Açılmış İçerik: http://www.mediafire.com/?4qmya0r2jlns3zw PDF Açılmış İçerik: Açılmış İçerik: http://www.mediafire.com/?71y79v7705la8py günlerdir bu kitabı bekliyen hilal arkadaşıma :canim: ve bilimum italyan severlere ithaf ediyorum Kitap için huzami ye yürekten teşekkür ederim:canim: not artık birileri bana şeyhli çöllü bd tarasın:kzgn: yoksa bdkopata bağlanıcam ona göre:kzgn::zuhaha:
Oh...ohhh...tazecik kitaplar gelmiş...mis gibi kokuyor... Emeğine,yüreğine sağlık arkadaşım hızına yetişemiyoruz...(Allah nazardan sakınsın) Çook teşekkürler....
Huzami sponsor emekçi dzida ve serres oh ne güzel bir grup işi Bd çetesi çok yaşasın. Eylemlerinize bayılıyorum hanımlar. Ellerinize sağlık. Zaten İtalya'yı çok merak ediyordum bu bdler yüzünden sicilya ve italya hastası olacağım Yoksa italyan hastası mı demeliydim. İşin aslı Türklerden ne gördük ki İtalyanlar iyi olsun diyorum gerçekte:zuhaha: Elimdekinin kıymetini bilip uzak lokmaya göz koymayayım. AMa bdyi alıp kaçayım tabii Birisi hemen serres'e çöllü şeyhli bd tarasın. Olsa can feda hamsim. Bir tane vardı onda da sayfa eksiği var. Hayal gücümüzü kullanırız derseniz başım gözüm üstüne:canim:
Yaşasınnnn yeni taramalar bd çetesi elleri dert görmesin ellerine sağlık emekler içinde çok teşekkürler..
teşekkür ederim...emeğinize yüreğinize sağlık...bizlerle bu güzel kitapları paylaşan,emeği geçen tüm arkadaşların ellerine, gönüllerine sağlık...güzel bir ortak ürün...harikasınız...
iki günde hazırladıgım sizinle paylaşmak üzere arşivimde 10dan fazla bd beklıyor duzenleme makınası oldum:zuhaha: kı daha once hazırladıklarımda var kuzu kuzu paylasımı beklıyorlar ama ınan benden daha hızlı sahara hem tarıyor hem duzenlıyor durduramıyorum onu masallah ; bu gıdısle tarıcak bd bulamıcaz kızlar hadı bız bd yazalımmm:help: bd çetesi:zuhaha: yaknda taranıcak kıtap bulamadıgımzda harlegun sıtesını basıcaz yenılerı ıcın:zuhaha: ya hıc sorma kımse çöllü bd taramıyoff: tınkerbel sagolsun taradı ama gıcık oldum paylasmıcam ıste eksık kac sayfakı ve kıtabın ısmı? bende gonul bagı kıt 32 sayfa eksıktı paylastım konuyu cok bolmuyordu