Mehmet Ali Birand yoğun bakımda

'Gündemdeki Haberler' forumunda sha. tarafından 16 Oca 2013 tarihinde açılan konu

1. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Bir süredir pankreas tedavisi gören Usta gazeteci ve program yapımcısı Mehmet Ali Birand hastaneye kaldırıldı.
    Birand'ın bugün hastaneye kaldırıldığı sosyal medyadan öğrenilince sevenlerini paniğe kapıldı.

Twitter'da da bir anda TT olan Birand'ın yaşamını kaybettiği iddiaları ortalığı sarstı.

Birand, mart ayında Amerikan Hastanesi'nde bir operasyon geçirmiş ve safra kesesi yolundaki tıkanıklığı açmak üzere Birand'a stent takılmıştı.

Ünlü haberci dün aniden rahatsızlanarak yeniden Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı ve safra kesesindeki stent değiştirildi.

DOKTORLAR DURUMUNDAN ÜMİTLİ

Birand şu an Amerikan hastanesinde yoğun bakımda tutuluyor. Doktorlar Birand'ın sağlık durumundan ümitli.

Ancak yakınlarından gelen haberler Birand'ın konuşamadığı, durumunun ağır olduğu yönünde...

KANAL D'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Usta gazeteciyle ilgili dedikoduların artması üzerine Kanal D, resmi twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand safra kesesindeki stent değişimi için hastaneye yatmıştır. Acil şifalar diliyoruz.

İZLEYİCİLERİNE CANLI YAYINDA VEDA ETMİŞTİ

Mehmet Ali Birand 24 Haziran 2012 tarihinde akşam programının sonunda söyledikleri ile izleyenleri şaşkına çevirmişti. Birand ‘Artık veda zamanı’ demiş, neden ayrıldığını da açıklamıştı..

Kanserle mücadele eden Birand o gece şunları söylemişti:

“Tatile falan çıkmıyorum. Bir süredir gördüğüm tedavi iyi sonuç verince yarın kendimi cerrahlara bırakıyorum. Önemli bir ameliyatım var. Kötü değil iyi bir haber veriyorum."

Sezon başında yeniden buluşmayı çok istediğini belirten Birand, izleyicilerden, seven sevmeyen herkesten dua beklediğini istemişti..

Daha sonra ise twitter adresinden şunları yazmıştı:

-Sevgili dostlar... an itibariyle tam 127 bin 159 kişisiniz(bu sayı sürekli artıyor) hepinize çok teşekkür ediyorum.

-Bugüne kadar Twitter'ı çok önemsedim.Bana yazdığınız her şeyi okudum. Dikkate aldım. Ancak biliyorsunuz bir süredir tedavi görüyordum.

-ve çok iyi sonuç aldık.Bu sayede yarın ameliyat olacağım ve bir süre ne ekrana çıkabileceğim ne posta'daki yazılarımı yazabileceğim

-ne de Twitter üzerinden gündemi değerlendirebileceğim. Doğrusunu söylemek gerekirse ağır bir ameliyat olacak.Ancak doktorlarıma güveniyorum

-Kendime gelince ilk olarak Twitter'dan sizlere bilgi vereceğim. Sizden şimdi tek bir isteğim var.O da dualarınızı eksik etmemeniz

-SON NOT: Bazı dostlar çiçek yollamak istiyor. Onca parayı çiçeğe vereceğinize Kasımpaşa Çocuk yuvasındaki yetim çocuklara yardım edin.

Bu Sayfayı Paylaş