Melissa De La Cruz - Asil Kan Serisi 2 - Maskeli Balo

'Kitap tanıtım' forumunda BBurcu tarafından 3 Nis 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. BBurcu

BBurcu <b>Kitapkolik</b>

MELISSA DE LA CRUZ
    MASKELİ BALO

Bir anda yıldızı parlayan genç yazar Melissa De La Cruz'dan gerçekçi bir kurgusal üçlemenin ikinci kitabı Maskeli Balo....

İyi insanlar bile zorunlu kaldıklarında sahteliklere başvuruyorsa, iyi vampirler neden bunu denemesin?

Schuyler Van Alen, büyükannesini kaybettikten sonra yarı insan yarı vampir olarak hayatta tek başına kalır. En iyi arkadaşı Oliver, onun her zaman yanında olsa bile bu dostluk Schuyler'in sıkıntılarının üstesinden gelmesine yardımcı olmaz.

Büyükannesinin vasiyeti üzerine, Kardinaller Meclisi tarafından sürgüne gönderilen büyükbabası Lawrence'ı bulmak için Venedik'e giden Schuyler'a seyahatinde Oliver destek olur ve kovalamaca başlar. Schuyler büyükbabasını bulmuştur ama esas sorun, onun bir Asil Kanlı olarak yüzyıllardır süregelen vampir lanetini çözmesinde gizlidir.

Vampirler arasındaki sahte yüzler, bir maskeli baloda oyunlarını oynamaya başlar ve akıl almaz gelişmelerle Schuyler, kendini hiç ummadığı bir hayatı yaşarken bulur.

Epsilon Yayınevi
    Eylül 2009
    Çeviri : Aybars Akakıncı
    288 sayfa

2. coldwhisper

coldwhisper New Member

ya lütfen şu kitap çevrilsin artık

3. laylaloom

laylaloom New Member

kitap çoktan çevrildi.Hatta serinin 3. kitabı bile çıktı:)

4. hhayat

hhayat New Member

teşekkürler

5. nemoberk

nemoberk New Member

ekitap olarak bekliyoruz

6. cocosh

cocosh Active Member

Serinin çıkan üç kitabınıda okudum.Benim severek takip ettiğim bir seri.Gerçi olaylar biraz daha hızlı ilerlese daha mutlu olucam yayınevide kitaplar arasındaki süreyi uzun tuttuğundan önceki kitapta ne olduğunu unutuyorsun buda seriden soğumana neden oluyor.

7. haylin23

haylin23 New Member

bfdbd

8. beriliko

beriliko New Member

teşekkürler :D

9. arwen23

arwen23 New Member

e book şeklinde siteye ne zaman yüklenir acaba 3. kitabı e book olarak buldum ama bu kitap yok :S

Bu Sayfayı Paylaş