Meyhane Tavuğu

'Yemek Tarifleri' forumunda sha. tarafından 7 Eyl 2010 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sha.

    sha. ..daha çirkin, daha huysuz

    MALZEMELER
    4 adet tavuk butu
    2 adet soğan
    1 adet domatez
    1 kaşık salça
    1 paket margarin
    2 bardak pirinç
    Nane
    2 bardak tavuk suyu

    HAZIRLANIŞI
    Tavuklar bir tencerede haşlanır. Bir tencerede yarım paket margarinle 2 bardak pirinç kavrulur. Başka bir tavada soğanla salça ve domates yarım paket margarin ile kavrulur. Bunlar karıştırılıp cam bir tepsiye konulur. Tavuk butları da 2 bardak tavuk suyu ile tepsiye konulur. Üzerine nane serpilip 35 dakika 230 derece fırında pişirilir.
     
  2. menekse_01

    menekse_01 New Member

    teşekkürler
     

Bu Sayfayı Paylaş