Malzemeler: 2 adet portakal suyu 3 çorba kaşığı buğday nişastası 2 adet minik minik doğranmış portakal içi 2 adet minik minik doğranmış elma 1 adet minik minik doğranmış armut 20 adet küçük küçük doğranmış kuru kayısı 1 çay bardağı dolmalık üzüm 1 çay bardağı pirinç 1 paket vanilya 2 su bardağı toz şeker 8 su bardağı su üzerini süslemek için nar, fındık, ceviz, tarçın Yapılışı: Elmanın kabuklarını ve çekirdek kısmını alın minik minik doğrayın. İki adet portakalın kabuklarını soyun minik minik doğrayın. Armutun kabuklarını soyun çekirdek kısmını çıkarın minik minik doğrayın. Kayısıları minik minik doğrayın. Düdüklü tencerenin içine suyu, armut, elma, üzüm, kayısı, pirinç, toz şeker ve portakalları koyup kapatın. Tencere ötmeye başladıktan sonra 5 dakika pişirip tencereyi kenara alın. Eğer normal tencerede yapacaksanız suyu kaynatın ve malzemeleri su kaynamaya başladıktan sonra ekleyip 20-25 dakika pişirin. 2 adet portakalın suyunu sıkın ve nişastayı ekleyip karıştırın. Düdüklü soğuduktan sonra kapağını açın tekrar ocağa koyup kaynamaya başlayınca portakal suyunu yavaş yavaş karıştıra karıştıra ekleyin Biraz kaynadıktan sonra vanilyayı ekleyip ocaktan alın. Kaselere paylaştırın. Soğuduktan sonra üzeri kabuk tutacak o zaman üzerini istediğiniz gibi süsleyin. Afiyet olsun ALINTIDIR